ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταγωνιστεί μαζί με τον Απόλλωνα!

Πρόκειται για ένα από τους μεγάλους υποστηρικτές του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο χορηγό της ομάδας μας τόσο στις εντός, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. Η Stoiximan διαγραφεί ανοδική πορεία σε όλες τις αγορές με τις οποίες δραστηριοποιείται και οι φιλοδοξίες της ταυτίζονται με το όραμα και τις φιλοδοξίες του Απόλλωνα. Πρωταγωνιστικές πορείες και παρουσίες σε όλα τα επίπεδα. 

 Η Stoiximan ιδρύθηκε και εδραιώθηκε στην Ελλάδα ως η κορυφαία εταιρεία online gaming με «αιχμή του δόρατος», την επένδυση στην τεχνολογία και το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.  Από την πρώτη στιγμή, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην Κύπρο, όπου η τοπική ομάδα της Stoiximan Cyprus βοήθησε σημαντικά στην ενδυνάμωση της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης των μελών προς την εταιρεία.  

 Η Stoiximan Κύπρου έχει δώσει ξεχωριστή έμφαση στις χορηγίες και στο κοινωφελές έργο προς την τοπική κοινωνία, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τον αθλητισμό και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Αυτή ακριβώς η προτεραιότητα στην ανταπόδοση της αγάπης που έδειξε η τοπική κοινωνία στη Stoiximan, αποτελεί και κεντρική αξία της εταιρείας.  

 Επιπλέον, η Stoiximan δραστηριοποιείται σήμερα σε 5 αγορές, στην Ελλάδα και την Κύπρο με το brand Stoiximan, στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Ρουμανία με το διεθνές brand της, Betano (betano.com). Στη Ρουμανία, η Betano διαθέτει ηγετική θέση στην αγορά, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε η είσοδος της εταιρείας στη γερμανική αγορά, η οποία συνοδεύτηκε με μια κορυφαία χορηγική συμφωνία με την ποδοσφαιρική ομάδα VfB Stuttgart 1893. Το πλάνο επέκτασης της Stoiximan περιλαμβάνει και άλλες αγορές του εξωτερικού, καθώς αποτελεί μέρος της συνολικής στρατηγικής του κορυφαίου online gaming ομίλου.   

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top