ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΔΡΟ: «Δεν είναι εύκολο, μιλάμε για το πως θα είναι μετά / Μόλις τελειώσει θα πάω για μια βουτιά στη θάλασσα»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του Zerozero παραχώρησε ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος αναφέρθηκε στο πως βιώνει την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο λόγω του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

Για το πως περνά τον χρόνο του: «Ξοδεύω την ημέρα παίζοντας με τις κόρες μου, παρακολουθώντας σειρές και παίζοντας το PlayStation».

Για τις οδηγίες που του δόθηκαν από τον Απόλλωνα: «Οι οδηγίες είναι να παραμείνουμε στο σπίτι μέχρι τις επόμενες οδηγίες».

Για το πως αισθάνεται σε καραντίνα: «Δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν έχεις παιδιά και πρέπει να τους στερήσεις να βγουν έξω στο δρόμο, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα στο σπίτι για να αποσπάσουμε την προσοχή τους και να περάσουμε καλύτερα τον χρόνο».

Για τις προτάσεις του για βιβλία, ταινίες, σειρές: «Παρακολουθήστε ταινίες, σειρές – βλέπω Vikings and Power -, παιχνίδια στο Playstation – Rainbow Six Edge και Call of Duty -, και ασκήσεις».

Αν έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του: «Ναι, με μερικούς. Βασικά μιλάμε για την τρέχουσα κατάσταση. Πώς θα είναι στο μέλλον, πώς θα γίνει η καραντίνα, τέτοια πράγματα».

Αν παρακολουθεί την κατάσταση στην Πορτογαλία: «Βλέπω τα νέα κάθε μέρα και παρακολουθώ όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα».

Για την η κατάσταση στην Κύπρο: «Εδώ μπήκαμε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης επίσης και τώρα μπορούμε να βγούμε μόνο στο δρόμο για να αγοράσουμε βασικά αγαθά, να πάμε στο φαρμακείο ή άτομα που πρέπει να πάνε για δουλειά. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα σε έναν αριθμό και να πούμε τον λόγο για τον οποίο θέλουμε να βγούμε και τότε θα δώσουν (ή όχι) το οκέι για μια εύκολη χρονική περίοδο».

Για το πως περιμένει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα και αν είναι εύκολο να παραμείνει σε φόρμα: «Δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσει ξανά. Διατηρώ την φόρμα μου στο σπίτι, έχω κάποια υλικά για να μπορώ να διατηρηθώ με ποδήλατο και υλικά γυμναστικής, καθώς και μερικούς υπαίθριους χώρους δίπλα στο σπίτι».

Για το ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν τελειώσει: «Θα πάω για μια βουτιά στη θάλασσα».

Comments
To Top