ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“ΑΝΟΙΚΤΟ το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ζοάο Πέδρο”

Τις τελευταίες 48 ώρες, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας οjogo.pt, όπως επίσης της record.pt, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από τον Απόλλωνα ο Ζοάο Πέδρο μετά από πέντε χρόνια.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι “κυανόλευκοι” επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Πορτογάλο μπακ και το έχουν ήδη γνωστοποιήσει στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ζοάο Πέδρο να προτιμήσει ν’ αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Παράλληλα, οι Πορτογάλοι σημειώνουν πως από τη στιγμή που ο συμπατριώτης τους έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις όλα αυτά τα χρόνια στο νησί μας και με το συμβόλαιό του να λήγει τον προσεχή Ιούνιο, προσφέρεται η δυνατότητα στους μεγάλους αντιπάλους του Απόλλωνα, ΑΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, όπως του κάνουν μία καλύτερη οικονομικά πρόταση για να τον κάνουν “δικό” τους.

Πλέον κι ενώ η προσοχή όλων είναι στην προστασία και στα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, απομένει να δούμε κατά πόσον ευσταθούν όλα τα πιο πάνω ή είναι “κόλπα” του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο για τον “πελάτη” του.

Πηγή:protathlima.com

Comments
To Top