ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Ασταμάτητες οι “Αμαζόνες” έφυγαν με το διπλό από την Λάρνακα!

Δεν καταλάβπουν τίποτα οι Αμαζόνες μας αφού θέλουν να αποκτήσουν την καλύτερη ψυχολογία ενόψει Κυπέλλου.

Ο Property Gallery Apollon πήρε τον αέρα πραγματικά της ΑΕΚ και την κέρδισε για τέταρτη φορά πετυχαίνοντας ταυτόχρονα την τέταρτη σερί νίκη στον Όμιλο της διαβάθμισης . Η νίκη των κοριτσιών του Dimitri Letsiev στο «Κίτιον» ήλθε με ανατροπή αφού η ΑΕΚ κέρδισε το πρώτο σετ αλλά δεν είχε συνέχεια.

Οι Αμαζόνες άρχισαν εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν 06-11 δείχνοντας ότι ήθελαν να κυριαρχήσουν και στο «Κίτιον». Σταδιακά όμως η ΑΕΚ ροκάνισε τη διαφορά και μείωσε στον πόντο 11-12. Ο Property Gallery Απόλλων θέλησε να πάρει εκ νέου τα ηνία διατηρώντας τη διαφορά 12-16. Ωστόσο, η ΑΕΚ έμεινε στο κόλπο του σετ ισοφαρίζοντας με δικό της σερί 18-18. Οι Λαρνακείς πήραν ψυχολογία και κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα 21-18 σε ένα πολύ ωραίο σετ. Οι δυο ομάδες έδωσαν αρκετές δυνάμεις για την κατάκτηση του σετ που τελικά κέρδισε η ΑΕΚ 25-21 σε 29.

Η ομάδα μας εξασφάλισε διαφορά και στο δεύτερο σετ στα αρχικά στάδια 03-10, αλλά η ΑΕΚ βρήκε ξανά τον τρόπο να μειώσει 15-18. Οι παίχτριες μας ξέφυγαν, αλλά οι «κιτρινοπράσινες» μείωσαν στον πόντο 23-24, όμως ο Property Gallery Απόλλων συγκεντρώθηκε, σοβαρεύτηκε και πήρε το σετ με 23-25 σε 26’ ισοφαρίζοντας το ντέρμπι.

Η ΑΕΚ άρχισε καλύτερα στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 06-03, με τον Property Gallery Απόλλων να αντιδρά και πάλι και να προηγείται 10-11. Ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες στα μέσα του σετ να είναι ισόπαλες 16-16. Ο Property Gallery Απόλλων πήρε μικρό προβάδισμα 19-21 για να κερδίσει τελικά με 20-25 σε 26’ ανατρέποντας τα δεδομένα 1-2 σετ.

Με τη ψυχολογία με το μέρος τους, οι Αμαζόνες ξεκίνησαν αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι παίρνοντας αρχικά προβάδισμα με 9-10 και αργότερα 13-16 έβαλε μπρος να πάρει το σετ και τον αγώνα. Οι «γαλάζιες» αύξαναν τη διαφορά 14-20 και κέρδισαν 17-25 σε 24’ μαζί και τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΑΕΚ(ΧΡ. ΑΜΥΡΩΤΟΣ): Iωάννου, Scott, Slankamerac, Δημητρίου, Χαραλάμπους, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Α. Ιωάννου.

Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ(D. LETSIEV): Saini, Shaidulina, Πέτρου Ελ., Πέτρου Εφ., Ripnaya, Λάμπρου – Λίμπερο1: Ζακχαίου, Λίμπερο 2 Χριστοφόρου – Αλλαγές: Μιχαήλ, Δ. Simanowski.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα της διαβάθμισης με 38 βαθμούς έναντι 18 της ΑΕΚ, 11 του ΘΟΙ Αυγόρου και 2 της Ομόνοιας η οποία αποχαιρέτησε χθες τα “σαλόνια” επιστρέφοντας στη Β Κατηγορία.

Comments
To Top