ΣΤΗΛΕΣ

«Απαιτούμε να μπουν στο γήπεδο με λύσσα..»

Ανακοίνωση 05/03/2020

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Αρχικά θα θέλαμε ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ να στείλουμε ένα μεγάλο μήνυμα στηρίξεις στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ οι οποίοι ξημεροβραδιάζονται στα σύνορα του Έβρου στην προσπάθεια τους να σταματήσουν καθε κύμα μεταναστών που προσπαθεί να μπει παράνομα στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα τα αδέρφια μας στα Δυτικά Προάστια οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων ως ελάχιστη βοήθεια στους λεβέντες που προσέχουν τα ελληνικά εδάφη. Καλούμε όσους μπορούν να συνεισφέρουν όπως ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα μας απο σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 8 Μαρτίου στο οίκημα τον Δυτικών Προαστίων στον Ύψωνα.

Για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και στα δικά μας εδάφη,αυτό που έχουμε να πούμε και το τονίζουμε είναι ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Στα αγωνιστικά τώρα, την Κυριακή η ομάδα ξεκινά με ένα μεγάλο ντέρμπι στην έναρξη τον play-off με τους χλεχλέδες εκ λευκωσίας.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους ποδοσφαιριστές μας όπως μπουν στο γήπεδο με λύσσα και πάθος και να δώσουν το 100% του εαυτού τους ματώνοντας την φανέλα και το ιερό έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος επειδή έτσι μάθαμε από παιδιά. Πορονόμαστε και ξεσηκωνόμαστε σε όλα τα πλάτη και μήκη της γης όπου υπάρχει ΑΠΟΛΛΩΝ. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά τίποτα δεν μας σταματά αδέρφια, είναι καιρός κάποιοι να ξυπνήσουν και να θυμηθούν ποια ομάδα αγάπησαν και υποστηρίζουν.

Εμείς δεν είμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε του καναπέ. Στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ θα προηγηθούν τρελαμένα pre-game ξεκινώντας από την Παρασκευή και με αποκορύφωμα την μέρα του παιχνιδιού όπου τα μαγκάλια θα αρχίσουν από νωρίς και την πόλη να ξαναχορεύει στους ρυθμούς της ΘΥΡΑ ΕΝΑ.

Στηρίζουμε όλοι τους συνδέσμους μας έμπρακτα! Όλοι κοντά, όλοι Ένα.

Υ.Γ. Δημοσιογραφίσκοι της πλάκας φέρτε τα μίλια σας. Παρακολουθούμε εδώ και καιρό τις παπαριές που γράφεται και δεν θα σας βγει σε καλό, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΑΣ!

Υ.Γ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους παίκτες να παίξουν την μπάλα της ζωής τους γιατί οι δικαιολογίες μας τελείωσαν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΧΡΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982

Comments
To Top