ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Παίξτε για την φανέλα..

Μετά από 2 νίκες η ομάδα μας μπαίνει στα play off από το -5 αντί από το -11,αφού οι πρώτοι έχασαν βαθμούς.

Στον τελευταίο αγώνα η ομάδα ήταν βελτιωμένη αλλά δεν έφτασε στο επίπεδο που όλοι θέλουμε.

Και δεν μιλώ για φαντεζί αποδόσεις και ωραίο ποδόσφαιρο,μιλώ για σιγουριά,για αίσθημα ασφάλειας,για έλεγχο παιχνιδιού με ή χωρίς μπάλα.Σίγουρα σε αυτή την εμφάνιση μπορείς να χτίσεις αφού ήταν η καλύτερη,σκόραρες,όταν ισοαφαρίστηκες,αντίδρασες και στο τέλος το καθάρισες.

Πρώτο παιχνίδι απέναντι στο Αποέλ,τον μόνιμο αντίπαλο τα τελευταία χρόνια,αυτόν που σου έριξε τρία γκολ σε πέντε λεπτά όταν σε βρήκαν κάτω.

Ναι βαθμολογικά είναι σημαντικό,δεν είναι όμως παιχνίδι τίτλου,δεν είναι παιχνίδι χωρίς αύριο,είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό,είναι παιχνίδι αυτοεκτίμησης,παιχνίδι σεβασμού προς τον κόσμο σου αλλά και προς τον εαυτό όλων αυτών που εργάζονται στο Κολόσσι,του προπονητή που είδε την ομάδα του να τα παρατά στο 2-1,όλου του τεχνικού τιμ που παραμένουν το μοναδικό τιμ που δεν βρήκε το αντίδοτο σε ένα και μόνο παίκτη,των ποδοσφαιριστών που έγιναν έρμαιο μετά το 2-1.

Υπάρχουν τα παιχνίδια τίτλου,τα παιχνίδια προκρισης σε ομίλους ευρωπαϊκούς,αλλά υπάρχουν και τα παιχνίδια για αυτή την φανέλα,για αυτήν που οι οπαδοί μετά από μια ήττα δεν κοιμούνται τα βράδια..

Για αυτήν πρέπει να παίξετε..

Comments
To Top