ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα

Μετά από καιρό η ομάδα μας έκανε μια μεστή εμφάνιση και πήρε το ζητούμενο.

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Δημήτρης Δημητρίου:Για ακόμη ένα παιχνίδι είχε καλές και δύσκολες επεμβάσεις.Σωστός στις στατικές και σίγουρος με την μπάλα στα πόδια.

Εμίλιο Νσούε: Πολύ καλός αμυντικά,έσβησε τον Ελουντού και επιθετικά πήρε προσπάθειες όταν έπρεπε και όταν του επιτρεπόταν.

Γιώργος Βασιλείου: Τα ίδια ισχύουν και για τον Βασιλείου που ήταν καλός αμυντικά και βοήθησε και με τα ανεβάσματα του.Στο δεύτερο είχε κάποια προβλήματα στις σέντρες από την απέναντι πλευρά,στην πλάτη της άμυνας,ευτυχώς όμως δεν το πληρώσαμε.

Βάχιντ Σελίμοβιτς: Σε γενικές γραμμές πήγε καλά,αλλά για ακόμη ένα παιχνίδι είχε άσκοπες,επικίνδυνες ενέργειες και επιπόλαια μαρκαρίσματα όπως το πέναλτι.

Έκτορ Γιούστε: Ο Ισπανός μάρκαρε σωστά,έσβησε τον αντίπαλο του και έδειξε ανεβασμένος.Έίχε και μια δυο λανθασμένες πάσες που ευτυχώς δεν στοίχισαν.

Εστεπάν Σακέτι: Είχε πολλά τρεξίματα,έκλεισε χώρους και μάρκαρε σωστά.Έχασε και κέρδισε μάχες αλλά γενικά είχε καλό πρόσωπο.

Ντζόρτζε Ντένιτς: Πήρε παιχνίδι πάνω του,αλλά είχε και αρκετά κενά διαστήματα.Βοήθησε και ανασταλτικά πάρα πολύ.

Αντριάν Σαρδινέρο: Έκανε αρκετά καλό παιχνίδι ο Ισπανός,ήταν φρέσκος και δημιούργησε προβλήματα στον αντίπαλο.Βοήθησε αρκετά και ανασταλτικά.

Φλορεντίν Ματέι: Πήρε μπάλα,δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις και σκόραρε ένα πολύ σημαντικό γκολ σε κρίσιμο σημείο.Είχε και επιστροφές βοηθώντας και αμυντικά.

Φώτης Παπουλής: Κέρδισε το πέναλτι,σκόραρε και πήρε αρκετές πρωτοβουλίες.Είχε ένα γεμάτο 60λεπτο βοηθώντας πολύ στην δημιουργία φάσεων.

Τσάρλισον Μπέντσοπ: Πολύ καλός ο Τσάρλι,που κράτησε και έσπασε μπάλες,έδωσες πάσες για γκολ και ήταν το στήριγμα σε πολλές επιθετικές προσπάθειες.Μπορεί να μην.σκόραρε αλλά είχε γεμάτο παιχνίδι.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε και είχε οδηγίες για να δίνει βοήθειες στα δεξιά και τα πήγε πολύ καλά αφού κάλυψε σωστά την θέση.

Φακούντο Περέυρα: Κράτησε μπάλα και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους χώρους.Πολύ καλή η προσποίηση στο 3ο γκολ που άδειασε τον αμυντικό και δημιούργησε την ανισσοροπία στην αντίπαλη άμυνα.

Μάριος Αντωνιάδης:Δεν μπορεί να κριθεί. Προπονητής:κατέβασε την ομάδα με 4-4-1-1 και μπήκε δυνατά,ψάχνωντας το γκολ.Όταν ισοφαρίστηκε η ομάδα είχε άμεση αντίδραση και αυτό βοήθησε πολύ.Είχαμε κενά διαστήματα αλλά η όλη εικόνα ήταν καλή μετά από καιρό.Στο 1-2 έπαιξε ώριμα και κτύπησε στην αντεπίθεση.Πολύ μεστή εμφάνιση,κάτι που χρειαζόταν αφού έδειξε πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Comments
To Top