ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη πριν τα πλέιοφς!

Με τα γκολ των Παπουλή και Ματέι, η ομάδα πήρε εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και έφτασε τους 38 βαθμούς.

Ο Απόλλωνα θα ξεκινήσει τα πλέιοφς από την 4η θέση.

Ο αγώνας:

Σε ένα αγώνα με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις, ο Απόλλωνας επικράτησε εκτός έδρα της Νέας Σαλαμίνας με 1-3.

Ο Παπουλής άνοιξε το σκορ στο 15΄, ο Κίνγκσλει ισοφάρισε από τα 11 βήματα στο 62΄, ο Ματέι στο 65΄έκανε το 1-2 και ο Σαρδινέρο στο 88΄το τελικό 1-3.

-Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού έφτασαν τους 38 βαθμούς και ξεκινούν τα πλέιοφς από την 4η θέση.

-Εκτός εξάδας η Νέα Σαλαμίνα που θα αγωνιστεί στο Β΄όμιλο.

Ο αγώνας:

Οι δύο ομάδες έδωσαν γρήγορο ρυθμό από την αρχή.

Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή και δημιουργούσε προϋποθέσεις για να φτάσει σε ένα γκολ. Ο Παπουλής στο 7΄γύρισε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ όμως ο Κίσσας απέκρουσε.

Στο 14΄ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανετράπη στη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη Βούλα. Ο Παπουλής ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κίσσας απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο αρχηγός του Απόλλωνα άνοιξε του σκορ.

Στην συνέχεια η Νέα Σαλαμίνα ανέβασε ρυθμούς και είχε καλή στιγμή με την κεφαλιά του Σίμπσον στο 36΄να καταλήγει στην αγκαλιά του Δημητρίου. Στην επόμενη φάση, ο Μπαραβίγκας έκανε το γύρισμα στην περιοχή του Απόλλωνα όμως ο Σίμπσον δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση.

Στο 45+1 ο Ελουντού μπήκε στην περιοχή, άδειασε ένα αμυντικό του όμως το σουτ του κόντραρε και έδιωξαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα.

Β΄ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα και με διάθεση να επιτεθεί.

Ο Σίμπσον στο 51΄έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σίμπσον μετά από φάουλ έπιασε την κεφαλιά, και ο Δημητρίου έδιωξε δύσκολα.

Στο 55′ μετά από κόντρες στην περιοχή του Απόλλωνα η μπάλα κατέληξε στον Σίμπσον, έπιασε ένα αδύναμο σουτ, ο Κίνγκσλέι έβαλε την προβολή όμως ο Δημητρίου έδιωξε.

Ο Σελίμοβιτς στο 62ο λεπτό ανέτρεψε τον Κίνγκσλέι στην περιοχή και ο Τράττος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Αφρικανός ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας απάντησε με τον Ματέι και μπήκε ξανά σε θέση οδηγού. Ο Μπένσπο βρήκε τον Ματέι στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός άδειασε τον αντίπαλο αμυντικό, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για το 1-2.

Η Νέα Σαλαμίνα στο 73΄απείλησε με την κεφαλιά του Μπαραβίγκας, όμως ο Δημητρίου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 85΄ο Σακέτι έκανε λάθος γύρισμα, ο Σιαθάς πήρε μπάλα όμως το σουτ του σταμάτησε στον Δημητρίου.

Στο 88΄ο Απόλλωνας έφυγε στην αντεπίθεση με τον Μπένσοπ. Έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή, έκανε το γύρισμα από κοντά ο Σαρδινέρο έκανε το τελικό 1-3.

Comments
To Top