ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καθαρή» νίκη και βάσεις πρόκρισης!

Η ομάδα μας πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στον Εθνικό στο «Τσίρειο», για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, και έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού.

Φακούντο στο 15΄και Μπενσόπ στο 55΄τα γκολ της ομάδας μας.

Ο αγώνας:

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μπέντσοπ απείλησε την εστία του Στρατηλάτη, αλλά η κεφαλιά του απομακρύνθηκε από αμυντικό, ενώ 2 λεπτά μετά ο Πίττας έκανε ένα άστοχο σουτ. Στο 6ο λεπτό ο Περέιρα μετά από σέντρα του Βασιλείου, έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Στρατηλάτη σε σπουδαία απόκρουση. Ενώ ο πορτιέρε του Εθνικού στο επόμενο λεπτό απέκρουσε εξ επαφής προσπάθεια του Χάμπου από κοντά μετά την εκτέλεση κόρνερ.

Στο 10ο λεπτό ο πορτιέρε του Εθνικού απέκρουσε 2 προσπάθειες των παικτών του Απόλλωνα. Σε πρώτο χρόνο σταμάτησε σουτ του Περέιρα από το ύψος του πέναλτι, ενώ ακολούθησε νέα απόκρουση σε κεφαλιά του Νσούε.

Στο 15ο λεπτό ο Στρατηλάτης που ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, έκανε λάθος, ο Μπέντσοπ έκλεψε την μπάλα, έκανε την σέντρα και ο Περέιρα με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 18ο λεπτό ο Παπαγεωργίου έπιασε το σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνά έξω. Στο 27ο λεπτό ο Κουντόμπιακ έπιασε το σουτ, αλλά ο Δημητρίου ήταν σε ετοιμότητα και μάζεψε την μπάλα.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Μπέντσοπ στην πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος, έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα. Στο 55ο λεπτό ο Πίττας υπό πίεση στην περιοχή, γύρισε στον Μπέντσοπ που με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 66ο λεπτό ο Κονέ από κοντά έκανε το πλασέ, αλλά ο Γιούστε ήταν εκεί και σταμάτησε την μπάλα στην γραμμή. Στο 74ο λεπτό ο Στρατηλάτης μάζεψε εύκολα το σουτ του Πίττα από πλάγια θέση. στο 78ο λεπτό Στρατηλάτης απομάκρυνε μετά από σέντρα, η μπάλα έσκασε μπροστά από τον Πίττα ο οποίος δεν την περίμενε και έκανε το σουτ έξω.

Στο 80ο λεπτό ο Κονέ από κοντά μείωσε σε 2-1.  Ήταν σε θέση οφσάιντ ο Κονέ την ώρα της σέντρας, αλλά η μπάλα έφτασε σε αυτόν μετά που ο Γιούστε μπήκε στην φάση και με κεφαλιά έφτασε σε αυτόν. Ο διαιτητής πήρε πάνω του την φάση και έδωσε γκολ. Λίγο μετά όμως πήρε λανθασμένα άλλη απόφαση και ακύρωσε το γκολ και έτσι το 2-0 παρέμεινε.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νσούε έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ – Δημητρίου, Νσούε, Σελίμοβιτς, Γιούστε, Βασιλείου, Σακέτι (63΄ Ντένιτς), Κυριάκου, Ματέι (70΄ Παπουλής), Περέιρα, Πίττας, Μπένσοπ (80΄ Σαρδινέρο)

Στον πάγκο: Βολοτίνεν, Αγκίρε, Αντωνιάδης, Πέδρο, Ροσκόπφ

ΕΘΝΙΚΟΣ-Στρατηλάτης, Κουντόμπιακ, Μαρκόφσκι (74΄ Ντεϊβίσον), Γκλομπάρ (68΄ Κορρέα), Πρόγιτς, Λαμπάν (59΄ Μιγκελίτο), Φοινίρης, Παπαγεωργίου, Χαραλάμπους, Κονέ, Μαρκόσκι

Στον πάγκο:Mπογκατίνοφ, Κ. Ηλία, Μ. Ηλία, Κοστόφσκι, Κυπριανού, Χριστοφή

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Κωνσταντίνος Φελλάς (Μάριος Δημητριάδης – Ευαγόρας Ευαγόρου), 4ος: Κυριάκος Χριστοδούλου, Παρ.: Μιχάλης Αργυρού
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
 Περέιρα, Σακέτι / Μαρκόφσκι, Φοινίρης, Κλάφουριτς 
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Comments
To Top