ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαριά ήττα/Κατέρρευσε στο τέλος

Η ομάδα μας ηττήθηκε με 4-1 στο «Γ.Σ.Π» κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και έφτασε τα 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Το ΑΠΟΕΛ προηγήθηκε στο 31′, o Σακέτι στο 71΄έφερε το ματς στα ίσα και οι γηπεδούχοι από το 90′ μέχρι και το 95΄σκόραρε 3 φορές για το τελικό 4-1.

O αγώνας:


Στο 31ο λεπτό ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ για το ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Σακέτι έκανε το 1-1 στο 71ο λεπτό. Στο 90 ο Τάμαρι έκανε το 2-1 για το ΑΠΟΕΛ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χαλένιους διαμόρφωσε το 3-1, ωστόσο το  κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τάμαρι με νέο γκολ στο τέλος!

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 7ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε πλάγια μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα έξω χάνοντας σπουδαία ευκαιρία. Το ΑΠΟΕΛ απάντησε στις ευκαιρίες στο 12ο λεπτό όταν ο Γέφτοβιτς μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μολ απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό ο Ντε Βινσέντι έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιάκολις και έστειλε την μπάλα έξω. Στο 22 η κεφαλιά του Μπέντσοπ έφυγε έξω μετά από σέντρα του Πέδρο.

Στο 31΄ο Γέφτοβιτς έκανε το σουτ από διαγώνια θέση, ο Ντε Βινσέντι έπιασε την κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0!

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 52΄ο Πέδρο έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 58΄ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μολ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 64 μια πισινή κεφαλιά του Γιούστε μετά από εκτέλεση κόρνερ έφυγε έξω.

Στο 71΄ο Σακέτι έπιασε ένα καλό σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-1! Στο 77 ο Μολ έκανε έξοδο και πρόλαβε το σουτ του Τάμαρι που ήταν σε επικίνδυνη θέση. Στο 80 μια κεφαλιά του Σάβιτς έφυγε λίγο έξω.

Στο 85΄το ΑΠΟΕΛ έχασε ευκαιρία μετά από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα. Ο Βούρος πάτησε περιοχή και κέρδισε ένα κόρνερ. Στο 86΄ο Μολ έβγαλε τρομερή απόκρουση σε κοντινή προβολή του Χαλένιους. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έκανε νέα μεγάλη απόκρουση σε εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι στο 88!

Στο 90 ο Τάμαρι έπιασε σουτ από πλάγια θέση και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το 2-1 . Στις καθυστερήσεις ο Χαλένιους με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-1 , ενώ ο Τάμαρι λίγο μετά με πλασέ έκανε το 4-1.

Comments
To Top