ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν έχουμε δει ξανά τέτοια αντίδραση για διαιτητή»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.


Για την τρίτη σερί ήττα: «Δεν ήμασταν η ομάδα που έπρεπε να παρουσιαστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν μπορώ να γνωρίζω το τι συνέβηκε. Δεχθήκαμε τρεις ήττες σε 8 μέρες. Δεν ήμασταν καλά αγωνιστικά και ευθυνόμαστε εμείς για την εικόνα μας. Γνωρίζαμε ότι η Πάφος είναι ποιοτική ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα μας από ΑΕΛ και ΕΝΠ. Είναι κάτι που πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα. Τα αποτελέσματα είναι εκεί, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικά. Τα όσα έγιναν δεν αποτελούν άλλοθι. Η ευθύνη βαραίνει εμάς».
Για τη διαιτησία: «Τα είδατε και εσείς. Είναι μεγαλύτερος ο θυμός. Καμία δικαιολογία».

Για το πως χειρίζονται την κατάσταση: «Την ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς. Απλώς, είναι μια ευκαιρία με τη χθεσινή διαιτησία, ο καθένας να πάρει το δρόμο του. Για μας είναι ανεπιθύμητος. Δεν πρόκειται να τον δεχτούμε ξανά. Αν δείτε τον τύπο, το λένε όλοι οι συνάδελφοι. Εσείς θεωρείτε ότι μπορεί να ανταποκριθεί;».

Όχι… «Δεν μπορώ να πιστεύω ότι δεν θέλει. Δεν μπορεί. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και θα δούμε τι θα κάνουμε».

Για την έντονη αντίδραση του κόσμου του Απόλλωνα: «Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό. Ο κόσμος θα σου την πει, όμως δεν έχει κανείς το δικαίωμα να στερεί από την ομάδα το ότι της αναλογεί από ένα παιχνίδι. Δεχθήκαμε σφοδρότατη επίθεση και είναι άνευ προηγουμένου. Καλώ τον κόσμο σε αυτοσυγκράτηση. Δεν έχουμε δει ξανά τέτοια αντίδραση για διαιτητή. Είμαστε φανερά ενοχλημένοι. Για το χέρι, ας πούμε ότι ήταν πολλοί παίκτες μπροστά και δεν το είδε. Όταν Για το πέναλτι δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν γίνεται. Στο ένα μέτρο. Μπροστά του. Δεν μπορούν».

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για τα αγωνιστικά: «Θα είναι εκτός οι Γιαννιώτας, Μάρκοβιτς και Γκακπέ

Comments
To Top