ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χωρίς άγχος… και τους δύο τίτλους»

Στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡΤ ΦΜ 95 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», μίλησε ο ε.τ της ομάδας μας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την επόμενη μέρα: «Είναι μια μέρα όπως όλες τις υπόλοιπες. Αλίμονο αν τα βάψουμε μαύρα και τα κλείσουμε για μια ήττα σε τοπικό ντέρμπι. Σίγουρα απογοητευτήκαμε, κέρδισε η ΑΕΛ και το απολαμβάνει και την συγχαρήκαμε. Πλέον βλέπουμε μπροστά έχουμε σημαντικά παιχνίδια και θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες. Κάποτε θα τέλειωνε το σερί. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Αισθανόμαστε πολύ δυνατοί, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος και πρέπει να κάνουμε νέο σερί για να μπούμε στη δεύτερη φάση με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό και να επανέλθουμε στα καλά αποτελέσματα».

Για την εικόνα της ομάδας σε σχέση με την αρχή της χρονιάς: «Το ντέρμπι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τη συνέχεια. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Είμαστε δυνατοί, χωρίς άγχος και χωρίς πίεση. Θέλουμε 8η σερί χρονιά να βγούμε στις Ευρώπη και δεν εγκαταλείπουμε και θα παλέψουμε μέχρι τέλους και για τους δυο εγχώριους τίτλους».

Για τους τραυματίες και τον Γκακπέ: «Η κακοδαιμονία συνεχίζεται. Πλέον έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Αυτή την ώρα θα χειρουργηθεί. Μετά την εχγείρηση θα δούμε το χρόνο αποκατάστασης και επαναφοράς. Για αρκετές εβδομάδες δεν θα τον έχουμε. Ανεβάζει στροφές ο Γιούστε και μετρά αντίστροφα. Άρχισε ο Μάρκοβιτς το πρόγραμμα του και θα επανέλθει».

Για τον Ροσκόφ: «Αυτό θα το κρίνει ο προπονητής. Δεν μπορώ να πω το πλάνο του προπονητή αλλά είναι σε καλό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας».

Για τους ξένους διαιτητές και αν νιώθει δικαιωμένος ο Απόλλωνας: «Δεν το εστιάζουμε σε δικαίωση ή κάτι άλλο. Αυτό που συμβάλει είναι στο να εκλείψει η προκατάληψη. Δεν εξετάζω αν είναι δικαιολογημένη ή όχι. Θα βοηθήσει τους διαιτητές μας. Θα καθαρίσει το μυαλό τους γιατί δέχονται μεγάλη πίεση. Όλο το φίλαθλο κοινό είναι στραμμένο στις πλείστες αναμετρήσεις γιατί όλοι έχουν στόχο. Η πίεση είναι αφόρητη. Η προκατάληψη έχει διαλύσει την υγεία του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Θα βοηθήσει η αλλαγή αυτή».

Comments
To Top