ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Επαναδιορισμός Γιώργου Παπαγεωργίου στο ECA/Αναγνώριση για την Apollon Ladies!

Ο αναπληρωτής πρόεδρος των Apollon Ladies Γιώργος Παπαγεωργίου, επαναδιορίστηκε στο 10μελες συμβούλιο της European Club Association για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Μεγάλη επιτυχία και αναγνώριση για την Apollon Ladies αποτελεί ο επαναδιορισμός του αναπληρωτή προέδρου, Γιώργου Παπαγεωργίου, στο δεκαμελές συμβούλιο του European Club Association για το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.


Το ECA είναι το ανεξάρτητο σώμα που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των επαγγελματικών ομάδων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Είναι η «φωνή των σωματείων», και ο στόχος του είναι η προστασία, εξέλιξη και ανάδειξη τους ως ο σημαντικότερος μέτοχος του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου.


Ο κ. Παπαγεωργίου συμμετείχε και στο προηγούμενο δεκαμελές συμβούλιο, το οποίο συμβούλιο την τελευταία διετία ασχολήθηκε σε συνεργασία με την UEFA, στην αλλαγή της δομής του Γυναικείου Champions League, το οποίο από την σεζόν 2021-22 αλλάζει μορφή με την είσοδο ομίλων στην φάση των 16.


Ακόμη μια ιδιαίτερη επιτυχία για την ομάδα μας η εμπιστοσύνη που μας έδειξε το ECA, που δείχνει πόσο υπολογίσιμη είναι σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια αυτή καθώς και για την συνεργασία και προσπάθεια ανέλιξης του Γυναικείου Ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Comments
To Top