ΑΝΤΡΕΣ

«Έχει μολύνει τοξικά τον κόσμο η προκατάληψη, όλοι βλέπουν φαντάσματα»

Δηλώσεις στον Super Sport fm 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τα νέα αποκτήματα: «Το πρώτο δείγμα είναι θετικό, πήραμε σημαντικές βοήθειες από αυτούς στα πρώτα τους αγωνιστικά τους λεπτά, γκολ, ασιστ και είναι και σημαντικό και για τους ίδιους. Είναι σημαντικό και για την ομάδα που επένδυσε χρήματα για να πάρει βοήθειες σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν».


Για τις δυσκολίες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου: «Εφόσον γίνει σωστή προεργασία θα βγουν οι μεταγραφές. Το άλλο ποσοστό είναι συγκυρίες που δεν μπορείς να τις προβλέψεις εκ των προτέρων. Οι μεταγραφές είναι τζόγος. Είδα ποδοσφαιριστές που αλλού έκαναν παπάδες και ήρθαν εδώ και δεν κλότσησαν. Θεωρώ ότι για εμάς θα είναι βοηθητικές οι μεταγραφές του Ιανουαρίου».


Για την συνάντηση που θα γίνει για το θέμα των ξένων διαιτητών το οποίο ουσιαστικά εσείς αναγάγατε: «Αυτό το οποίο μπορούμε να σχολιάσουμε είναι το αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου. Αυτή την στιγμή πρέπει να παρθούν αποφάσεις και ταυτόχρονα να ανεβάσουν όλοι απόδοση και να βελτιώσουν συμπεριφορές. Αυτές όλες τις προστριβές και την ανακατωσούρα την περιμέναμε χρόνια τώρα. Δεν είναι μόνο θέμα διαιτησίας αλλά πολλά πράγματα που άπτονται του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρέπει όλοι να κάνουν το παν για να βγει μια χρονιά που διαφέρει από τις προηγούμενες. Όλες οι μεγάλες ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα, άλλες μεγάλες ομάδες διεκδικούν την Ευρώπη και στο Κύπελλο συνεχίζουν μεγάλες ομάδες. Κάποια γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν ανάγκασαν κάποιους κάποιες φορές και δικαιολογημένα να βλέπουν φαντάσματα. Έχει μολύνει τοξικά τον κόσμο η προκατάληψη, όλοι βλέπουν φαντάσματα. Το πιο σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου είναι η εξάλειψη κάθε μορφής προκατάληψης. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να βελτιώσει ο κάθε ένας την συμπεριφορά και την απόδοση του από την θέση στην οποία ανήκει Ελπίζουμε όλοι να βοηθήσουν στις επόμενες αγωνιστικές για να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί βάσει απόδοσης των ομάδων, όποιος το αξίζει να το πάρει».


Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: «Είναι το μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού, είναι ένα ματς με το οποίο μεγάλωσαν γενεές και γενεές. Δεν περιμένω αρκετό κόσμο στο γήπεδο, θα είναι γεμάτες οι καφετέριες και οι μπυραρίες».

Comments
To Top