ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ταμεία και είσοδοι στο Τσίρειο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας, ότι για τον σημερινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας, οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:30. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί στο γήπεδο από τις 14:30. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Κανονικό: 12 ευρώΜαθητικό: 8 ευρώ. Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ εισιτηρίου από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο. (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα). Σημαντικές Διευκρινίσεις:

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να επισκεφθούν το Τσίρειο Στάδιο όπου υπάρχει συνεργείο έκδοσης και να το πράξουν.

Το ωράριο λειτουργίας έκδοσης κάρτας φιλάθλου είναι 14:00 – 16:00.

Επίσης η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον σχετικό σύνδεσμο (ΕΔΩ).

Όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν έχουν εξασφαλίσει κάρτα φιλάθλου και σκοπεύουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας εισηγούμαστε όπως μεταβούν νωρίς στο γήπεδο.Γραφείο ΤύπουΑπόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top