ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

7η σερί νίκη για το «τρενο» του Αυγουστή!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, η ομάδα μας μέσα σε 20 λεπτά έφερε τούμπα το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό και πήρε την νίκη με 3-1.

Ματέι στο 10΄,Μπενσόπ στο 14΄και Παπουλής στο 22΄ τα γκολ της ομάδας μας.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα στο πρώτο μέρος, όπου ήταν… καταιγιστικοί, όμως από τη μία ο Μπογκατίνοφ και από την άλλη η αναποτελεσματικότητά τους δεν τους επέτρεψαν να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός… έπεσε, με τον Εθνικό να προσπαθεί να μείωσει και να έχει δοκάρι με τον Κονέ στο 46΄. Παράλληλα, η προσφυγική ομάδα είχε ακόμα 2-3 καλές στιγμές, όμως οι ποδοσφαιριστές του Κλάφουριτς δεν ήταν εύστοχοι.

Έτσι και με την πάροδο του χρόνου, οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού προσπάθησαν να διαχειριστούν το υπέρ τους προβάδισμα, χάνοντας από την πλευρά τους κάποιες καλές ευκαιρίες.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έβαλαν… δύσκολα στον Απόλλωνα, αφού με πέναλτι του Λαμπάν στο 82΄ μείωσαν σε 3-2, αλλά η αντεπίθεσή τους για θετικό αποτέλεσμα δεν είχε θετικό αποτέλεσμα.

Το συγκρότημα του Αυγουστή κατάφερε να φτάσει σε ακόμα μία νίκη, συνεχίζοντας έτσι το νικηφόρο του σερί και την ανοδική του πορεία, βλέποντας μόνο ψηλότερα στη βαθμολογία και στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στη ρεβάνς κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Μολ, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Σακέτι, Ζοάο Πέδρο, Βασιλείου, Ντένιτς, Ματέι (79΄ Πίττας), Σαρδινέρο, Παπουλής (63΄ Κυριάκου), Μπένσοπ (46΄ Γκακπέ).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μπογκατίνοφ, Ευσταθίου, Γκλομπάρντ, Μιγκελίτο, Μ. Ηλία (58΄ Παπαγεωργίου), Χαραλάμπους (68΄ Κ. Ηλία), Λαμπάν, Μαρκόσκι, Κυπριανού, Μαρκόφσκι, Κονέ.

Comments
To Top