VIDEOS

Ντεμπούτο και γκολ (Video)

Το ιδανικό ντεμπούτο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να συνδυάσει μια καλή εμφάνιση με γκολ. Αυτό ισχύει κυρίως για ένα νεοφερμένο επιθετικό.
 

Ο Τσάρλισον Μπένσοπ στον αγώνα της Τετάρτης (22/01) για τη Β’ φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, ευτύχησε να πραγματοποιήσει και τα δυο.
 

Επί της ευκαιρίας του ελπιδοφόρου ντεμπούτου του νέου επιθετικού της ομάδας μας, σας παρουσιάζουμε ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έκαναν πρεμιέρα με γκολ τα τελευταία χρόνια.
 

Θα ήταν άδικο, το αφιέρωμα αυτό να μην ξεκινούσε με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα μας από το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα προσφέρει τα μέγιστα, συνδέοντας το όνομα του με την ιστορία του συλλόγου.
 

Ο λόγος για τον αρχηγό μας Φώτη Παπουλή, ο οποίος στο δικό του ντεμπούτο με τα γαλάζια, ευτύχησε να πανηγυρίσει το πρώτο του τέρμα με το «Θεό» στο στήθος .
 

Το σημείωσε στη νικηφόρα αναμέτρηση με 2-0 απέναντι στον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου το 2012.
 

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος βρίσκεται ακόμη στην ομάδα μας έχοντας σημαντική συνεισφορά στις επιτυχίες των τελευταίων ετών, είναι ο Ζοάο Πέδρο ο οποίος κατάφερε να σημειώσει τέρμα στο ντεμπούτο του.
 

Ο «Mr. Assist» εντάχθηκε στον Απόλλωνα το Καλοκαίρι του 2015 και στις 2 Ιουλίου πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στον εκτός έδρας νικηφόρο αγώνα με την Σαξάν (0-2) στο Κισινάου της Μολδαβίας.
 

Την ίδια αγωνιστική περίοδο αλλά σε διαφορετική διοργάνωση, ένας άλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος έφτασε από την Πορτογαλία, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα μας στην πρώτη του εμφάνιση.
 

Ο Σίμεον Σλάβτσεφ έκανε ντεμπούτο στις 23/8/2015 με αντίπαλο τον Άρη και σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα με κοντινό πλασέ διαμορφώνοντας το 2-0.
 

Ένα χρόνο νωρίτερα, ένας άλλος μέσος πραγματοποιούσε το επίσημο του ντεμπούτο με την ομάδα μας και κατά σύμπτωση πέτυχε το παρθενικό του τέρμα εκείνη την ημέρα.
 

Ο Λούκα Στογιάνοβιτς πρωτοσυστήθηκε στο κοινό του Απόλλωνα στις 27/10/2014 στη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ εκτός περιοχής.
 

Παραμένοντας ακόμη λίγο στο παρελθόν, ένας άλλος μεγάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα και σκόραρε στο ντεμπούτο του ήταν ο Γκαστόν Σανγκόι. Ο Αργεντίνος αγωνίστηκε στην ομάδα μας σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους καταφέρνοντας και στα δύο του «ντεμπούτα» να σκοράρει. Στο πρώτο του κόντρα στην ΑΕΛ το 2007 και στο δεύτερο του με αντίπαλο τη Νις όπου μάλιστα σκόραρε και τα δύο γκολ εκείνης της σπουδαίας νίκης, η οποία άλλαξε το ρου της ιστορίας του Απόλλωνα.
 

Πρόσφατά, δύο ακόμη σπουδαίοι επιθετικοί της ομάδας μας προστέθηκαν στη συγκεκριμένη κατηγορία.
 

Ο Αντρέ Σκέμπρι συστήθηκε με τέρμα στο κοινό του Απόλλωνα στις 13 Ιουλίου του 2017 στην ευρωπαϊκή νίκης μας επί της Ζάρια με 3-0.
 

Ο Μαλτέζος με κοντινό πλασέ «άνοιξε» το σκορ σε εκείνη την αναμέτρηση πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
 

Τελευταίος στη λίστα, μα όχι έσχατος, είναι ο Άντον Μάγκλιτσα. Ο Κροάτης επιθετικός με όμορφη κεφαλιά σημείωσε το πρώτο του τέρμα για την ομάδα μας στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ερμή στις 20/1/2016, προετοιμάζοντας το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας για το τι θα ακολουθούσε.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top