ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για τις Ladies (pics)

Οι Apollon Ladies ανακοίνωσαν την απόκτηση των Σπυριδωνίδου και Τσάρνοκ.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με δύο ποδοσφαιρίστριες, την Αναστασία Σπυριδωνίδου και την Sarah Charnock.

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου κατάγεται απο την Βέροια στην Ελλάδα και είναι 22 ετών. Έχει αγωνιστεί στην Βέροια, τον Άρη Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ ενώ μέχρι πρότινως αγωνιζόταν στην Ζαραγόζα στην Ισπανία, απ΄όπου μεταγράφηκε στην ομάδα μας. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, και θεωρείται απο τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίζεται ως επιθετικός. Έχει επιλέξει να αγωνίζεται με το νούμερο 20.

Η Sarah Charnock κατάγεται απο τον Καναδά και είναι κάτοχος Ελβετικού διαβατηρίου. Είναι 22 ετών και αποφοίτησε φέτος απο το Acadia University στον Καναδά. Είναι τερματοφύλακας και διέπρεψε στην τετραετή της καριέρα στο κολλέγιο αποσπώντας πολλά βραβεία τόσο αγωνιστικά όσο και εκπαιδευτικά. Η Sarah θα αγωνίζεται στην ομάδα μας με το νούμερο 1.

Ευχόμαστε στην Anastasia Spyridonidou και την Sarah Charnock κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Υπενθύμιση για τον αυριανό σημαντικό αγώνα για τον Γυναικείο Ποδόσφαιρο ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Pyrgos Limassol FC, στις 11:00 στο Κοινοτικό Παρεκκλησιάς.

Επί τη ευκαιρεία θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Καλή Χρονιά με Υγεία.

Comments
To Top