ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταμεία και μέτρα ασφαλείας στο Τσίρειο

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ υπενθυμίζει ότι η προπώληση των εισιτηρίων, για τον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ομόνοια, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (4/1, 19:00) στο Τσίρειο Στάδιο, συνεχίζεται μέσω του Apollon Official Store αλλά και της υπηρεσίας ONLINE TICKETS (ΕΔΩ).

Εισιτήρια για τους φίλους του Απόλλωνα θα πωλούνται και στο γήπεδο με τα ταμεία και τις εισόδους του σταδίου να ανοίγουν στις 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Κανονικό: 12 ευρώ

Μαθητικό: 8 ευρώ.

Παιδιά κάτω των 14 ετών θα εισέρχονται δωρεάν ΑΛΛΑ θα πρέπει να παραλάβουν ΠΑΙΔΙΚΟ εισιτήριο από τα εκδοτήρια στο Τσίρειο Στάδιο την ημέρα του αγώνα (υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικα).

Σημαντικές Διευκρινίσεις:

Για την έκδοση εισιτήριου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτήριων δεν θα επιτρέπει την έκδοση εισιτήριου χωρίς την κάρτα φιλάθλου.
 

Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα φιλάθλου, μπορούν να επισκεφθούν το Τσίρειο Στάδιο όπου υπάρχει συνεργείο έκδοσης και να το πράξουν.
 

Το ωράριο λειτουργίας έκδοσης κάρτας φιλάθλου είναι 16:00 – 19:30.
 

Επίσης η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον σχετικό σύνδεσμο (ΕΔΩ).
 

Όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν έχουν εξασφαλίσει κάρτα φιλάθλου και σκοπεύουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας εισηγούμαστε όπως μεταβούν νωρίς στο γήπεδο.

Χώρος στάθμευσης και είσοδος για κατόχους διαρκείας

Υπενθυμίζουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Junior, Teens, Lady, Blue, Gold (Gold Teens/Gold Junior) πως θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο από τις εισόδους Θύρα 1, Θύρα 2 και από την είσοδο για τους κατόχους των Εισιτηρίων Διαρκείας η όποια βρίσκεται δίπλα από την είσοδο στα γραφεία του ΓΣΟ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Elite και Platinum θα μπορούν να εισέλθουν από την είσοδο VIP και θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους στον προκαθορισμένο χώρο μπροστά από την κεντρική είσοδο της δυτικής εξέδρας, όπως επίσης και στο χώρο στάθμευσης πίσω από τα ταμεία της Θύρα 1.

* Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας διαρκείας.  

Επίσης, το Τσίρειο Στάδιο με ανακοίνωση του ενημερώνει για τα πιο κάτω:


«Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους που εισέρχονται εντός του Τσιρείου Σταδίου, ο Περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμος του 2008 (Νόμος 4/1/2008, Άρθρο 26, παρ.2, Κατάσχεση και Φύλαξη Επικίνδυνων Αντικειμένων) που απαγορεύει την μεταφορά στον αθλητικό χώρο, επικίνδυνων αντικειμένων όπως:

-Μπουκάλια, τενεκεδάκια, γυάλινα/μεταλλικά ποτήρια ή άλλα σκληρά δοχεία

-Πέτρες, κεραμίδια, χαλίκια, ξύλα, σίδερα, καρφιά ή άλλα παρόμοια επικίνδυνα αντικείμενα

-Καπνογόνα, βόμβες, εκρηκτικοί μηχανισμοί

-Πυροτεχνήματα, πυρσοί, βεγγαλικά, φωτοβολίδες

-Αναπτήρες, γκαζάκια, εύφλεκτα υλικά ή μέσα ανάφλεξης υλικών ή ανάμματος φωτιάς

-Μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, κόφτες ή άλλα κοφτερά αντικείμενα ή επιθετικά όπλα

-Εργαλεία

-Λεϊζερ

-Πανό, αφίσα, πλακάτ ή άλλο παρόμοιο μέσο με υβριστικά, προκλητικά, ρατσιστικά ή πολιτικά σύμβολα και/ή συνθήματα

-Οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θεωρηθεί επικίνδυνο ή και ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιθετικό όπλο


Επιπλέον υπενθυμίζεται ο εσωτερικός κανονισμός του σταδίου που απαγορεύει για θέματα ασφαλείας και υγιεινής την μεταφορά τροφίμων και ποτών εντός του σταδίου».


Έχοντας υπόψη τα πιο πάνω, παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας να μην μεταφέρουν τρόφιμα και ποτά στο στάδιο, για αποφυγή παρεξηγήσεων.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top