ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεντέυξεις Γκακπέ -Πίττα και πολλά άλλα στην 136η έκδοση του ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

Κυκλοφόρησε η 136η Έκδοση του επίσημου περιοδικού της ομάδας μας ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ, online και ΔΩΡΕΑΝ όπως πάντα, για εύκολη ανάγνωση από υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο. 

Από την εορταστική έκδοση Δεκεμβρίου με την οποία θα αποχαιρετήσουμε και το 2019, ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις δύο επιθετικών της ομάδας μας, Σερζ Γκακπέ και του Ιωάννη Πίττα.

Ο Γάλλος επιθετικός όπως δήλωσε, ήρθε για να μείνει στην ομάδα μας ενώ το επώνυμα Πίττας είναι άμεσα συνδεδεμένο και συνυφασμένο με τον Απόλλωνα εδώ και 35 χρόνια. Ο Ιωάννης Πίττας ανδρώθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ομάδας μας και εξελίσσεται σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της δυτικής.

Δεκέμβρης και Χριστούγεννα πάνε μαζί γι’ αυτό μην χάσετε από την πλούσια αυτή έκδοση φωτορεπορτάζ από το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Apollon Official Store στην οδό Γλάδστωνος. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές στόλισαν υπό τους ήχους των καλάντων το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και μοίρασαν ευχές σε όλους.

Διαχρονικά ενδιαφέρουν οι μόνιμες στήλες “Καλύτερη στιγμή”, “Επόμενη μέρα” και “Όταν ήμουν μικρός” με τον Εμίλιο Ζελάγια να θυμάται την στιγμή που έγινε πρωταθλητής Αργεντινής με την Άρσεναλ Σαραντίτον Ζοάο Πέδρο να εκφράζει τις πρώτες του σκέψεις για το τι θα ακολουθήσει μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και τον Βαχίντ Σελίμοβιτς να αναπολεί τα παιδικά του χρόνια και να περιγράφει τις πρώτες του εμπειρίες από το ποδόσφαιρο.

Πλούσια ρεπορτάζ και παρουσιάσεις, αφιερώματα και μόνιμες στήλες με το Best of Social MediaΦωτογραφίες του Μήνα, το “Που να ΄σαι τώρα“, αρθρογραφία από τον ιατρό της ομάδας κ. Κυριάκο Κακαβελάκη και από τον διατροφολόγο κ. Κώστα Νικολάου, τους εθελοντές μας και στήλες για τις Ακαδημίες μας.

Καλή ανάγνωση και καλή πρωτοχρονιά!

Το link για να διαβάσετε το ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ:

Πατήστε ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top