ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γράφουν και για Ινσουά

Δημοσίευμα στην Ελλάδα εμπλέκει την ομάδα μας με τον Αργεντινό αμυντικό, Εμάνουελ Ινσουά.


Αναλυτικά το δημοσίευμα απο το sportdog.gr

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι στον Παναθηναϊκό ο Ινσούα, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από 1η Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει.

Οι Πράσινοι επιθυμούν να κρατήσουν στο ρόστερ τους και για την επόμενη σεζόν τον Αργεντινό, ωστόσο από τις πρώτες συζητήσεις που έχουν γίνει μαζί του, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Η πλευρά του Ινσούα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει αρχίσει τη συζήτηση για να ανανεώσει το συμβόλαιο του από τις 500.000 ευρώ, χρήματα που δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν από το Τριφύλλι. Ωστόσο, η υπόθεση δεν έχει κλείσει οριστικά και τις επόμενες ημέρες, μετά την άφιξή και του αδερφού και μάνατζερ του παίκτη στην Ελλάδα θα υπάρξει και νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι προσπάθειες πάντως του Παναθηναϊκού να κρατήσει τον παίκτη, δεν αποτρέπουν άλλους συλλόγους να κάνουν διερευνητικές επαφές και να ψάχνουν την περίπτωσή του ενόψει καλοκαιριού. Άλλωστε, εδώ και καιρό έχει διαρρεύσει πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά να κάνουν πρόταση, ωστόσο ούτε οι Δικέφαλοι είναι… ψημένοι να δώσουν τόσα χρήματα για τη θέση του αριστερού μπακ και να προσφέρουν ένα τόσο υψηλό συμβόλαιο σε έναν παίκτη που μένει ελεύθερος.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως υπάρχει και μία νέα εξέλιξη στην υπόθεση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, υπάρχουν και ομάδες από τη Μεγαλόνησο που «τσεκάρουν» τον Ινσούα και παρακολουθούν από κοντά τις όποιες συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκού, ώστε να κάνουν κίνηση εάν δεν υπάρξει… γάμος.

Μία εξ αυτών λοιπόν φαίνεται πως είναι και ο Απόλλωνας Λεμεσού, ο οποίος πάντως δεν παίζει μόνος του για τον Αργεντινό μπακ. Ο Ινσούα βρίσκεται στο μπλοκάκι κι άλλων ομάδων από την Κύπρο, που μπορεί φυσικά να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του και πολύ σύντομα θα γίνει το σχετικό τηλεφώνημά και στον μάνατζέρ του, ώστε να μάθουν εάν είναι θετικός ο παίκτης για μία τέτοια μετακίνηση.

Comments
To Top