ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ζωηρό ενδιαφέρον για τον Τόνσο»

Δημοσίευμα του Sportime.gr, αναφέρει ότι η ομάδα μας ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Άρη Θεσσαλονίκη, Τόνσο.

Το απόσπασμα:

«Ένα ακόμα περιουσιακό στοιχείο που εσχάτως βγήκε από τα… μέσα ράφια και μπήκε στη βιτρίνα είναι ο Τόνσο. Ο Αργεντίνος που στην καλύτερη έπαιζε ως αλλαγή κάτι 20λεπτα, στο παιχνίδι με τον Βόλο ήταν βασικός. Έστω και σαν αμυντικός μέσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δεχθεί ενόχληση η οποία ενδέχεται να μετατραπεί σε επίσημη κρούση με συγκεκριμένα νούμερα για τον Αργεντίνο επιτελικό μέσο.

Η ομάδα που δείχνει, επί της παρούσης ένα ζωηρό ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί, για να τον εντάξει στο δυναμικό της, είναι από την Κύπρο και συγκεκριμένα ο Απόλλων Λεμεσού. Οι «κυανόλευκοι» σκέφτονται να χτυπήσουν άμεσα την πόρτα του Θόδωρου Καρυπίδη, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του, πρόταση που δεν θα χαλούσε το αφεντικό του Αρη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αμείβεται με 250 χιλιάρικα ετησίως και αγωνίζεται ελάχιστα. Οπως και να έχει η ιστορία με τον Τόνσο βρίσκεται ακόμα στο… σενάριο. Απομένει να φανεί, αν θα παιχθεί και πόσα θα είναι τα επεισόδια του”.

Comments
To Top