ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωφρόνης για Πάφο, μεταγραφές και τραυματίες

Δημοσιογραφική διάσκεψη στα ΜΜΕ παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή, ενόψει του αγώνα κόντρα στην Πάφο.

Αναλυτικά:

Πρώτο σχόλιο:

« Είναι το τελευταίο παιχνίδι για την σεζόν, ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Ιδιαιτερότητα το γεγονός ότι ο αντίπαλος θα έχει νέο προπονητή. Πάμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θέλει πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς, έχει επενδύσει πολλά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Σίγουρα θα έχουμε και αρκετές απουσίες λόγω καρτών και τραυματισμών. Αυτοί που θα αγωνιστούν όμως θα τα δώσουν όλα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

 « Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να βρίσκεται στην αποστολή ο Φακούντο και ο Έκτορ. Θα είναι δύσκολο να βρίσκονται στην ενδεκάδα. Ο Χάμπος θα είναι εκτός. Είναι 90% να είναι όλοι έτοιμοι με την Ομόνοια».

Για την κρισιμότητα του ματς με την Πάφο σε σχέση με το προηγούμενο ντέρμπι:

 « Έχει παραπάνω βαρύτητα το ματς με την Πάφο από ότι με την Ανόρθωση. Έχουμε πιο λίγες επιλογές. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μαζί μας τον Φακούντο και τον Χέρτο. Συνολικά δέκα παίκτες θα είναι εκτός. Σίγουρα θα γίνουν εσωτερικές κινήσεις. Είναι παιχνίδι που θα μας δώσει πολλά αν κερδίσουμε».

Για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης:

« Αυτός που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης, θα έχει την βοήθεια των υπολοίπων».

Για την κατάσταση του Ρομπέρτζ:

« Για τον  Βαλεντίν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής. Είναι δύσκολος τραυματισμός».

Για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους:

« Αρκετοί παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους, είναι καιρό στην ομάδα. Ο Ζοάο δίνει το μάξιμουμ για παράδειγμα, δεν του αρέσει να χάνει. Είναι τιμή μας που έχουμε αυτούς τους παίκτες, που παίζουν φουλ χρονιές. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία, όλοι θέλουν τίτλους. Έχουν προσφέρει στην ομάδα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση:

« Το πλάνο έχει βγει για τον Ιανουάριο. Σίγουρα μετά το ματς με την Πάφο θα ξεκινήσουν κάποιες εργασίες και ελπίζουμε να καταλήξουν θετικά. Η ονοματολογία πάντα θα υπάρχει. Θα μάθετε όταν μπουν οι υπογραφές. Η μόνη κίνηση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι μία, αυτή του Καρ σαν ποδοσφαιριστή ‘Α καταλόγου. Αυτή την στιγμή υπάρχει κενή μόνη μία θέση. Κάθε καλός ποδοσφαιριστής μας ενδιαφέρεις. Δεν πρέπει να αδικούμε αυτούς που βρίσκονται στην ομάδα. Αυτό το ρόστερ ανταποκρίθηκε σε πολλά δύσκολα παιχνίδια».

Comments
To Top