ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Απόλλωνας δεν μπορεί να καταδώσει κανένα οπαδό του”

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, παραχώρησε o εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνας, Φανούριος Κωνσταντίνου.


Για την κάρτα φιλάθλου και τις τελευταίες εξελίξεις:
 «Η πρώτη ομάδα που ήταν υπέρ της πλήρης κατάργησης ήταν ο Απόλλωνας. Μίλησε και ο Νίκος Κίρζης στη χθεσινή συνέλευση. Δεν μπορεί να εφαρμοστεί το μέτρο τις παρούσες εγκαταστάσεις και υποδομές. Ζήτησε να φύγει το ποινικό και να πάμε στο πειθαρχικό. Είμαστε πιο ξεκάθαροι από οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Για τις τροποποιήσεις: «Ούτε και τροποποιήσεις. Δεν μπορεί ο Απόλλωνας να κάνει τη δουλειά της αστυνομίας ή οποιουδήποτε άλλου. Ο Απόλλωνας θα καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας. Δεν μπορεί όμως να καταδώσει κανένα οπαδό του. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ».

Για τα θέματα διαιτησίας και αν στον Απόλλωνα έμειναν ικανοποιημένοι από τα όσα λέχθηκαν στη συνέλευση: «Ο κ. Κούμας εξέφρασε την άποψη ότι θα πρέπει να στηριχθούν οι Κύπριο διαιτητές. Ζήτησε πίστωση από όλους. Ενημέρωσε ότι έκανε προσπάθεια για ξένους διαιτητές από προηγμένα πρωτάθλημα όμως δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί αυτό. Το VAR θα είναι έτοιμο στα μέσα της επόμενης περιόδου. Όταν δίνει τη δέσμευση ο πρόεδρος αυτό που μένει για να πειστεί ο κόσμος και οι ομάδες είναι η απόδοση των διαιτητών. Καθρέφτης για όλους είναι το γήπεδο. Και ο Θεός βοηθός».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πάντα θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Συνεχίζεται ένα δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα, ενώ έχουμε και τις απουσίες. Θέλουμε να κλείσουμε το 2019 με τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για τη νέα χρονιά. Θέλουμε επίσης να κερδίσουμε χρόνο για να επανέλθει η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών».

Για τον Ρομπέρζ: «Δεν έχουμε ξεκάθαρο χρονικό ορίζοντα για το πότε θα επιστρέψει.

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Είναι εκτός με Πάφο αφού υποφέρει από θλάση στον προσαγωγό. Θα κάνει αγώνα για να προλάβει τον αγώνα με την Ομόνοια. Θα του δοθεί χρόνος να πάρει ανάσες. Έχει τραβήξει κουπί φέτος. Εξελίσσεται σε ηγέτη της ομάδας μαζί με τον Παπουλή. Ευχόμαστε σύντομα να επιστρέψει».

Για τους Γκακπέ, Περέιρα και Γιούστε: «Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της βδομάδας. Υπάρχει ο Σαρδινέρο, ο Πίττας ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν σκεφτόμαστε ποιοι θα είναι εκτός, αλλά αυτοί που θα είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για το ότι η τεχνική ηγεσία βρίσκει λύσεις: «Έχει επανέλθει η μεγάλη πίστη που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το μεγαλύτερο κέρδος, πέραν από τους βαθμούς που πήραμε. Έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα».

Για τον κόσμο: «Είναι σημαντικό κομμάτι ο κόσμος. Είχαμε αρκετό κόσμο στη Δυτική. Θα μας ακολουθήσουν αρκετοί και στην Πάφο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη του κόσμου»

Για την ενίσχυση: «Είναι θέματα που θα εξωτερικεύσουμε μετά τον αγώνα με την Πάφο».

Comments
To Top