ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιαννιώτας:«Ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα και όλα τελείωσαν»

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ώρα για Μπάλα” ήταν ο Γιάννης Γιαννιώτας όπου και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα τόσο για την ομάδα όσο και για τον ίδιο.

Αναλυτικά:

Για τη Λεμεσό: «Περνώ πολύ ωραία, χωρίς να υποβαθμίσω την Λευκωσία, αλλά έχει ωραίους τόπους και η Λεμεσός».

Για την ευρωπαϊκή πορεία του Απόλλωνα: «Αν είχαμε μία πιο εύκολη κλήρωση θα μιλούσαμε διαφορετικά. Κάναμε καλά παιχνίδια απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Αν είχαμε βατή κλήρωση τώρα θα είχαμε δύο ομάδες στην Ευρώπη. Σ’ αυτό το επίπεδο το λάθος στοιχίζει».

Για το πρώτο του πέρασμα από την Κύπρο: «Πήρα ένα ξεπέταγμα, ήταν λες και ήμουνα άλλος παίκτης. Μετά τη Κύπρο ένιωθα ότι μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα. Στον ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολα στην αρχή γιατί μείναμε πίσω στη βαθμολογία και εγώ ήρθα τον Ιανουάριο. Ένιωσα ένα ξεπέταγμα με τον Τιμούρ, δεν ξανά ένιωσα έτσι πράγμα. Μου είπε μπες μέσα και δείξε ποιος είσαι. Ήταν φοβερό».

Για την πορεία του Απόλλωνα: «Χάσαμε τη ψυχολογία μας και ήταν αυτό που μας επηρέασε αρνητικά. Έπρεπε να κερδίζαμε οπωσδήποτε και αυτό μας έφερνε δυσκολίες. Αυτό θεωρώ ότι έχει ξεπεραστεί. Ο Σωφρόνης ξανά γύρισε, ξέρει καλύτερα απ’ όλους την ομάδα. Αφήσαμε τα κακά στο παρελθόν».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Φέτος δυνάμωσαν κι άλλες ομάδες. Η Ομόνοια είναι πολύ δυνατή και εμείς ερχόμαστε. Η Ανόρθωση επίσης είναι δυνατή. Το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική».

Για το πώς ένιωσε όταν αντιμετώπισε ως αντίπαλος το ΑΠΟΕΛ: «Περίεργα και άσχημα. Το ποδόσφαιρο είναι πλέον επαγγελματικό και μόλις μπεις στο γήπεδο ξεχνάς τα πάντα».

Για το καλοκαίρι και την μεταγραφή του στον Απόλλωνα: «Υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον από το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψω. Αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτά. Ήταν απλά κουβέντα που τελείωσε πολύ νωρίς, δεν θα το έλεγα ακριβώς πρόταση. Ήρθε η πρόταση από τον Απόλλωνα και όλα τελείωσαν».

Για το ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία: «Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να περάσει αρκεί να δει σοβαρά τα παιχνίδια. Έχει αυτό το DNA ο ΑΠΟΕΛ».

Για τον Απόλλωνα και τις διαφορές με τον ΑΠΟΕΛ: «Μιλάμε για τον Απόλλωνα, δεν υπάρχουν πολλές διαφορές με τον ΑΠΟΕΛ. Μπάλα δεν παίζει η ιστορία αλλά οι ποδοσφαιριστές».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και έπρεπε να αποδείξουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Ήμασταν διαβασμένοι και γι’ αυτό κερδίσαμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα, πήραμε απλά τρεις βαθμούς. Βάλαμε τις βάσεις για να βρεθούμε εκεί που πρέπει να είμαστε»

Για τα κοινά των Κετσπάγια και Αυγουστή: «Είναι το πάθος και η θέληση για νίκη. Από τους προπονητές που τους ακούς ακόμη και με 30.000 κόσμο».

Για τον Σάλαϊ: «Βλέπω πολλά κοινά με τον Νικόλα Ιωάννου γιατί τους έζησα και τους δυο. Στην αρχή ήρθε μαγκωμένος αλλά τώρα βρήκε και την αυτοπεποίθηση του».

Για τον Παπουλή: «Η ποιότητα του είναι μεγάλη και είναι πάντα μέσα στα γκολ. Είναι σημαία για τον Απόλλωνα».

Comments
To Top