ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εμφάνιση που επανέφερε μνήμες/Τώρα η Ανόρθωση»

Για τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, την κατάσταση με τους τραυματίες, το ανέβασμα της απόδοσης των παικτών της ομάδας και γενικότερα όλα τα θέματα που απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ παρά τις αναποδιές: «Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης, την εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας που μας επανάφερε μνήμες από τις πρόσφατες παρουσίες της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Τρομερή συνοχή, τρομερές επιθέσεις, παραγωγικότητα, σωστή αμυντική συμπεριφορά με σωστή ισορροπία, πολλοί ποδοσφαιριστές αν όχι όλοι σε ψηλή απόδοση. Δεν μας προσφέρει κάτι παραπάνω από τρεις βαθμούς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση, την οποία θα φιλοξενήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως έπραξε η Ανόρθωση τον πρώτο γύρο. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα του Σαββάτου με την ευχή ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις».

Για τον Μολ και το ανέβασμα της απόδοσής του: «Μας έχει ασκηθεί έντονη κριτική και σε μας και στους ποδοσφαιριστές. Είναι φυσιολογικό γιατί οι απαιτήσεις είναι πολύ ψηλές. Χαιρόμαστε που πολλοί ποδοσφαιριστές δίνουν απαντήσεις και δικαιώνουν αυτούς που τους επέλεξαν. Βλέπουμε και τον Μολ, και τον Σάλαϊ, και τον Γκακπέ και τον Αγκίρε».

Για τους Καρ και Μπιντά: «Θα προκύψουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ό,τι υπάρχει θα το διατηρήσουμε εντός των τειχών».

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση. Πρακτικά δεν υπάρχει εξέλιξη».

Comments
To Top