ΑΝΤΡΕΣ

Έφτασε τα 200 ο Γιώργος Βασιλείου!

200 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Απόλλωνα συμπλήρωσε ο Γιώργος Βασιλείου στον τελευταίο αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού.

 Ο αρχηγός της ομάδας μας μετρά 133 συμμετοχές στο θεσμό του πρωταθλήματος, 34 στο Κύπελλο, 3 στο Super Cup και άλλες 30 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αριθμός ο οποίος τον κατατάσσει στη 2η θέση με τις περισσότερες συμμετοχές Κυπρίων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στην Ευρώπη. 

Ο αριστερός ακραίος αμυντικός στις 200 εμφανίσεις του με το έμβλημα του Απόλλωνα στο στήθος πέτυχε δύο γκολ στο θεσμό του πρωταθλήματος. Σε ότι αφορά τους τίτλους και διακρίσεις, ο 35χρονος είναι μέλος του Απόλλωνα από το Καλοκαίρι του 2012 πανηγυρίζοντας τρία κύπελλα, δύο Super Cup και φυσικά ήταν παρών και στις 4 περιπτώσεις που η ομάδα μας προκρίθηκε στους ομίλους του UEFA Europa League. 

Η τύχη τα έφερε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε ο Κύπριος διεθνής αμυντικός να συμπληρώσει αυτόν τον σημαντικό αριθμό συμμετοχών στον αγώνα κόντρα στην ομάδα την οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά. 

Απόλλωνας Λεμεσού και ο κόσμος του συγχαίρουν τον Γιώργο Βασιλείου για το ιστορικό αυτό επίτευγμα του και του εύχονται να πετύχει ακόμη περισσότερα με την ομάδα μας στην συνέχεια. 

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Comments
To Top