ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

5αρα και πρόκριση!

Στην αυριανή κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου CocaCola θα συμπεριλαμβάνεται η ομάδα μας η οποία προκρίθηκε επί του Άρη με 5-1. 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα ωστόσο ο Απόλλωνας ήταν κατά πολύ καλύτερος δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τις δύο αποκρούσεις πάνω στη γραμμή. 

Στο β’ μέρος το γρήγορο γκολ του Ζελάγια (47’) βοήθησε τους ποδοσφαιριστές μας να απελευθερωθούν και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επιτεύχθηκαν ακόμη τέσσερα γκολ. 

Ο Φώτης Παπουλής σε 11 λεπτά έκανε το χατ τρικ (54, 64’, 65’) και ο Ζελάγια πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 75’ με διπλή προσπάθεια. Ο Ρούντγουλντ στο 87’ μείωσε σε 5-1 από το ύψος της μικρής περιοχής.

 Μεγάλη μέρα για τον Γιώργο Βασιλείου ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η προσοχή του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο.

 Ενδεκάδες: 

Απόλλων: Δημητρίου, Βασιλείου, Αντωνιάδης, Σελίμοβιτς, Πέδρο (51′ Περέιρα), Μάρκοβιτς, Σακέτι, Σαρντινέρο (29′ Ζελάγια), Πίττας, Παπουλής, Γκακπέ (57′ Σάλαϊ).

Άρης:  Σωφρονίου (57′ Δημητρίου), Παστελλής, Νούνο Λόπες (46′ Κυριάκου), Μπάρμπαρο, Μιχαήλ, Ντελμίρο, Μαλεκκίδης, Μιχαήλ Αλέξανδρος (46′ Ελευθερίου), Ρουντγουλντ, Φελέκ, Λούγκος

Comments
To Top