ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Κόντρα στην Ολυμπιάδα οι «Αμαζόνες»

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property  Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης για την 7η αγωνιστική θα γίνει στη Λεμεσό στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» μεταξύ δυο ισόβαθμων ομάδων στους 10 βαθμούς. Της 3ης Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και του 4ου γηπεδούχου Property Gallery Απόλλων.

Οι «γαλάζιες» του Dimitry Letsiev είναι αποφασισμένες να μπουν στην τετράδα και φέτος. Γνωρίζουν όμως ότι αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό για τη συνέχεια. Ο Βουλγαροκύπριος κόουτς ολοκληρώνει την προετοιμασία για το μεγάλο αγώνα τη Δευτέρα, γνωρίζοντας ότι οι παίκτριές του πρέπει να ακολουθήσουν στην εντέλεια τις οδηγίες του για να έλθει το τρίποντο.

Η Ολυμπιάδα με ρεκόρ 04-02 στις πρώτες έξι αγωνιστικές, έβαλε στόχο φέτος για τίτλο. Ωστόσο, έμεινε οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή και θέλει μόνο νίκες για να ελπίζει σε βαθμολογική άνοδο ενόψει δεύτερης φάσης. Ο αγώνας με τον Property Gallery Απόλλων ίσως είναι «κλειδί». Ο κόουτς Κώστας Παναγίδης είδε στον αγώνα με την ΑΕΚ να μην μπορεί να βοηθήσει το μεγάλο αστέρι της ομάδας Veronica Hudima, ενώ πρόβλημα τραυματισμού είχε η πασαδόρος Ιωάννα Λεωνίδου.

Ξεχωριστή σημασία θα έχει ο αγώνας για τέσσερις παίκτριες της Ολυμπιάδας: Την Ηudima που έζησε στιγμές δόξας στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ», την Σοφία Μανίταρου που ως αρχηγός των «γαλάζιων» σήκωσε πολλά τρόπαια στη Λεμεσό, την Ιωάννα Λεωνίδου, αλλά και τη Δέσποινα Σιμανόφσκι που είναι «γέννημα θρέμμα» της Λεμεσιανής ομάδας.

Comments
To Top