ΑΝΤΡΕΣ

Σημαντικό διπλό, κρατάμε τους βαθμούς!

Με γκολ στο 10΄ του Περέιρα και ενώ δεν είχε κάτι το αξιόλογο το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ. Μετά από πάσα στο κόρνερ ο Πέδρο έδωσε την ασίστ και ο Περέιρα επανήλθε στο σκοράρισμα. Στο 15΄η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της, όμως το πλασέ έξω από την περιοχή του Γιαννιώτα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 22΄και πάλι ο Γιαννιώτας δεν βρήκε στόχο στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 26΄μετά από κόρνερ του Πέδρο από δεξιά ο Αγκίρε πραγματοποίησε το μονοκόμματο σουτ με το αριστερό και τη μπάλα να καταλήγει στο κάθετο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα. Στην επαναφορά, η μπάλα έφτασε ξανά στον Ισπανό ο οποίος έκανε νέο σουτ με το δεξί και τη μπάλα να φεύγει έξω. Το πρώτο μισάωρο κύλησε με την ομάδα μας να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Στο 40΄ο διαιτητής αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας μετά από χέρι του αντιπάλου στην περιοχή, ενώ στο 41΄μετά από ωραία κούρσα του Αγκίρε η μπάλα έφτασε στον Γκάκπε που έπιασε το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκλανε το χατίρι. Στο 43΄ο Αγκίρε και πάλι από αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Περέιρα δεν έπιασε όπως θα ήθελε το πλασέ, ενώ ο Γκάκπε δεν πρόλαβε να την σπρώξει στα δίκτυα.

Στο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα μας είχε τις προϋποθέσεις να πετύχει δεύτερο γκολ αλλά τις σπατάλησε. Μετά το ένα λεπτό καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με την ομάδα μας να υπερέχει κατά πολύ του αντιπάλου.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε για την ομάδα μας το δεύτερο ημίχρονο, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο. Στο 57΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ενσούε να μπαίνει στη θέση του Ζελάγια.

Στο 64΄ο Γκάκπε έφευγε από πλάγια στην περιοχή, έχασε όμως τη μπάλα αφού ο αμυντικός τον κλώτσησε με τον διαιτητή να ελέγχεται και πάλι, αφού αρνήθηκε και πάλι πέναλτι στην ομάδα μας. Στο 67΄πρώτη φάση για τον αντίπαλο που βρήκε ευτυχώς το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πίττας πήρε τη θέση του Γιαννιώτα.

Στο 72΄φάση διαρκείας στην περιοχή του αντιπάλου οι ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφεραν να σκοράρουν πρώτα μετά τη μπαλιά του Ενσούε και στη συνέχεια μετά από σουτ και ασταθή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα ο Πίττας δεν κατάφερε να “τσιμπήσει” τη μπάλα. Στο 75΄και πάλι ένα σουτ του Πίττα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο 77΄τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Περέιρα που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Τα λεπτά κυλούσαν με την ομάδα μας να παίζει με τη “φωτιά” αφού το προβάδισμα μας ήταν πολύ μικρό. Στο 87΄ γλυτώσαμε από βέβαιη παραβίαση με τον αντίπαλο να μην μπορεί ευτυχώς να σκοράρει.

Ο διαιτητής έβαλε τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων με τους ποδοσφαιριστές μας να κρατάνε τη μπάλα και να χάνουν μεγάλη ευκαιρία πρώτα με τον Αγκίρε και στη συνέχεια με Γκάκπε. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τρεις σημαντικούς βαθμούς και ένα υπερπολύτιμο διπλό!

Comments
To Top