ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης πριν από τη Δόξα…(video)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα(21/11) στο Κολόσσι η καθιερωμένη διάσκεψη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τη Δόξα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Το παιχνίδι με τη Δόξα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα είναι το τελευταίο ματς της αγωνιστικής. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σήμερα επιστρέφουν όλοι οι παίκτες πλην του Ενσούε. Ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα η Δόξα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί ξέρουμε ότι έχει αλλάξει πράγματα στο παιχνίδι. Ο νέος προπονητής έχει βάλει τον ενθουσιασμό στην ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια. Όταν είπα ότι δεν ήθελα διακοπή ήταν για το λόγο ότι η ομάδα είχε βρει καλό δρόμο. »

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πλην του Ρομπέρζ και του Ψύχα, οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για τον Ρομπέρζ: «Προσπάθησε να μπει στις προπονήσεις την Παρασκευή. Αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων. Είναι ανοιχτός εάν και εφόσον χρειαστεί να πάει κάπου στο εξωτερικό για να πάρουμε και δεύτερη γνώμη. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους».

Για το πρωτάθλημα: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε μείνει αρκετά πίσω και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς μέχρι τον Γενάρη».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Τώρα ο στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Ξέρουμε ότι είμαστε αρκετά πίσω. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε. Ξέρουμε που θα ενισχυθούμε όμως δεν έχουμε αποφασίσει πως θα κινηθούμε. Αυτή την στιγμή ο στόχος μας είναι να ανέβει η ομάδα. Για το κομμάτι της ψυχολογίας: «Όταν ήρθα η ομάδα ήταν αρκετά πίσω στον ψυχολογικό τομέα. Είδαμε πόσο έχει αλλάξει η διάθεση των παικτών. Θέλω να δω και τη Δευτέρα τον ενθουσιασμό και το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε στα προηγούμενα δυο παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΕΛ:«Το κάθε παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ είναι ξεχωριστό. Σε αυτά τα ματς παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Καταφέραμε έστω και στην ύστατή να μην χάσουμε το ματς. Αυτά τα παιχνίδια είναι έξι βαθμών. »

Για το πότε επιστρέφει ο Ενσούε: «Ο Ενσούε επιστρέφει ξημερώματα Σαββάτου. Αν είναι καλά σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή».

Για την κλήση του Σάλαϊ: «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Η ομάδα έχει επενδύσει ένα σεβαστό ποσό σε αυτόν. Μας χαροποιεί ότι σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει καλά στοιχεία. Με τα παιχνίδια βελτιώνεται ακόμα περισσότερο».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του:

Comments
To Top