ΑΝΤΡΕΣ

“Τώρα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος…”(Ηχητικό)

Μετά και τα παιχνίδι με ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ, η ομάδα μας δείχνει πως βρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό. Η ομάδα έδειξε να βρίσκει ρυθμό και πλέον υπάρχει η πίστη πως μπορεί, όσο δύσκολο και αν είναι, να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Στο πλαίσιο αυτό ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Ονησίφορο Σταύρου.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την διακοπή: «Σήμερα η ομάδα έκανε πρωινή προπόνηση με πολλές απουσίες ένεκα των διεθνών. Πίττας, Χάμπος και Παπουλής είναι στο Βέλγιο. Στις 20 του μήνα επιστρέφει ο Σελίμοβιτς. Στις 21 οι Κύπριοι και ο Καρ. Ο Σάλαϊ αύριο έχει μεγάλο παιχνίδι με την Ουγγαρία κόντρα στην Ουαλία. Την Παρασκευή θα επιστρέψει και ο Νσούε».

Για τον Ρομπέρζ: «Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και μέχρι την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να βοηθήσει την Δευτέρα. Βρίσκει ρυθμό ο Φακούντο σιγά σιγά και ευχόμαστε όλοι οι παίκτες να επιστρέψουν υγείεις απ’ τις Εθνικές τους»

Για τον Σάλαϊ: «Είναι αρκετά εξελίξιμος ποδοσφαιριστής, νεαρός, ο οποίος έχει και εμπειρίες. Είναι σημαντικό για τον ίδιο που αγωνίστηκε με την Εθνική Ουγγαρίας, και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ πίσω απ’ τον αρχικό μας στόχο. Ο Σεπτέμβρης ήταν εφιαλτικός και δεν πήραμε τους βαθμούς που αξίζαμε για πολλούς και διάφορους λόγους. Τώρα πρέπει να καλύψουμε το έδαφος. Το πιο σημαντικό είναι πως έχει φύγει η μιζέρια και η εσωστρέφεια απ’ την ομάδα».

Για το θέμα των ξένων διαιτητών: «Είναι σε πρώιμο στάδιο το όλο θέμα. Ο Απόλλωνας όμως δεν θα το αφήσει έτσι με κάθε κόστος. Υπάρχουν θετικές αντιδράσεις αλλά δεν είναι εύκολο το εγχείρημα. Θα πρέπει να έχουμε και γραπτός την συγκατάθεση για να μπορούμε να διεκδικήσουμε πολύ πιο σοβαρά αυτό που θέλουμε».

Comments
To Top