ΑΝΤΡΕΣ

“Κρατάμε την εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα και προχωρούμε”

Στη διαιτησία του χθεσινού ντέρμπι και στην πρόταση της ομάδας μας, για κάθοδο ξένων διαιτητών μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Μας αφήνει πλήρως απογοητευμένους το τελικό αποτέλεσμα. Ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλωνας πιστοποίησε τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αρετές που διέπουν την ομάδα. Είχαμε κάνει μια τιτάνια προσπάθεια τις τελευταίες δυο βδομάδες να στηρίξουμε τους παίκτες και τον προπονητή μας. Κρατάμε την εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα και προχωρούμε».

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχει ακόμα μπροστά ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια αντίδραση, το ίδιος πάθος. Αν κάνουμε ένα απολογισμό των πρώτων 9 αγωνιστικών, θεωρώ ότι ο Απόλλωνας είναι η ομάδα που αδικήθηκε ποδοσφαιρικά περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα. »

Για την εισήγηση του Απόλλωνα για ξένους διαιτητές: «Θα προσπαθήσουμε τις επόμενες ώρες ημέρες να διαμορφώσουμε ένα σκηνικό το οποίο θα συζητηθεί και με άλλες ομάδες. Χαιρετίζουμε την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ που ξεκάθαρα ζητά την κάθοδο ξένων διαιτητών. Η ομάδα συνεχώς αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα».

Για τον Ρομπέρζ: «Υπάρχουν 15 μέρες. Θα κάνει ειδικά προγράμματα, Θεωρώ ότι έχει καλές πιθανότητες να είναι ετοιμοπόλεμος».

Για την τοποθέτηση του Νεκτάριου Πετεβίνου στον ραδιόφωνο μας: «Είχε θυμηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θέλω να μας πει τα παιχνίδια του Απόλλωνα με τον ΑΠΟΕΛ την τελευταία δεκαετία. Πόσες φορές αδικήθηκε ο Απόλλωνας και πόσες ο ΑΠΟΕΛ. Θυμόμαστε για το χέρι του Ζαχίντ με το οποίο κέρδισε την κόκκινη κάρτα και πήρε το πέναλτι πέρσι. Θυμόμαστε το 2013 με τον Τράττο. Θυμόμαστε την κόκκινη κάρτα του Ντα Σίλβα το 2017. Στο τι κάνει ο ΑΠΟΕΛ στα άλλα παιχνίδια δεν μας ενδιαφέρει, μας ενδιαφέρει στο τι κάνει μαζί μας. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο. Δεν είναι θέμα κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά γεγονότων. Τα να προσπαθούμε να συγκαλύψουμε κάποια πράγματα, δεν προχωρά το πράγμα»

Για την καθυστέρηση που έδειξε χτες ο Λούκας Σωτηρίου: «Είδαμε έξι αλλαγές, μπήκαν δυο γκολ. Απαιτούσαμε γύρω στα 6-7 λεπτά καθυστερήσεις. Το 2017-18 ο Βασίλης Δημητρίου έδωσε 3 λεπτά καθυστέρηση στο ημίχρονο.»

 *Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό. 

Comments
To Top