ΑΝΤΡΕΣ

«Δεν θα κοιμηθώ απόψε από τη στιγμή που πήραμε ένα βαθμό…»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο Τσίρειο, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για την 9η αγωνιστική.

Τι ανέφερε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμένα δεν με χαροποιεί γιατί η δική μου ομάδα μπορούσε να κερδίσει. Δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στον αντίπαλο, αρκετές φάσεις. Βλέπουμε μπροστά. Έχουμε αρκετό δρόμο. Με μια νίκη σήμερα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Τόσο ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά. Θα ήμασταν πιο κοντά στα ψηλά. Όμως αυτόν που έδειξαν σήμερα μας δίνει δύναμη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν έναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τον κόσμο επίσης που ήρθε και μας στήριξε. Σίγουρα έφυγαν χαρούμενοι αλλά εγώ δεν θα κοιμηθώ απόψε από τη στιγμή που πήραμε ένα βαθμό. Καλή συνέχεια στον συνάδελφο στην Ευρώπη».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα είναι να βάλουμε πιο πολλές φορές την μπάλα στα δίκτυα γιατί όταν κάνεις τόσες ευκαιρίες σε ντέρμπι και δεν παίρνεις τη νίκη είναι κρίμα. Πρέπει να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που θα βρούμε».

Για τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν: «Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε, είναι να βάλουμε την μπάλα περισσότερες φορές στα δίκτυα. Αυτός θα είναι ο στόχος μας. Όταν φτιάχνεις σε ντέρμπι τόσες τελικές προσπάθειες και δεν παίρνεις βαθμούς, είναι κρίμα. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο επιθετικό κομμάτι με τις ευκαιρίες που θα βρούμε».

Σε ερώτηση για το αν μαζί με την ομάδα του πρέπει να βελτιωθούν και κάποιοι άλλοι: «Εγώ  μιλώ μόνο για την ομάδα μου και τους παίκτες μου. Για τρίτα πρόσωπα δεν μιλάω».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Και στα προηγούμενα ντέρμπι είχαμε καλή απόδοση. Μπορούσε η ομάδα να πάρει κάτι περισσότερο πλην το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Στο σημερινό είδαμε ότι η ομάδα ήθελε πάρα πολύ τη νίκη, είχε διάρκεια σε καλό ρυθμό και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε χαρούμενοι γιατί πήραμε ένα βαθμό, είμαστε λυπημένοι που χάσαμε 3 βαθμούς. Είναι δύσκολο το έργο. Βλέπουμε όλες οι ομάδες διεκδικούν τους 3 βαθμούς, γι’ αυτό θέλει προσοχή σε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα με αυτή την απόδοση, ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια, είχαμε καλό ρυθμό. Δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις για γκολ, κερδίσαμε το ένα και ήρθαμε μια ισοπαλία. Αν με ρωτάτε αν είναι καλό που έχουμε διακοπή, για μένα δεν είναι καλό αλλά θα προετοιμαστούμε με αυτούς που θα παραμείνουν στο Κολόσσι, να είμαστε έτοιμοι γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λευκωσία με την Δόξα».

Comments
To Top