ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προπόνηση για να αποδείξω ότι αξίζω»

Ο Αττίλα Σάλαϊ κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών της Ουγγαρίας και παραχώρησε δηλώσεις για το γεγονός αυτό.

Αναλυτικά:

Από που άκουσες τα νέα;

“Ο τιμ μάνατζερ της Ουγγαρίας, Attila Tömő, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι λόγω του τραυματισμού του Tamás Kádár, αυτή τη φορά αντί να πάω στην Εθνική U21 θα προπονηθώ με την πρώτη ομάδα. Στο σύλλογο που είμαι, με συγχάρηκαν με ένα μικρό άρθρο στην ιστοσελίδα της ομάδας και δέχθηκα συγχαρητήρια στα αποδυτήρια”.

-Για το πως ένιωσε ο πατέρας του όταν κλήθηκε:

“Ήταν πολύ περήφανο για μένα, και τον ευχαρίστησα για όσα έκανε για εμένα όταν ήμουν παιδί. Έμαθα πολλά από αυτόν και ακόμη μου δίνει καλές συμβουλές”.

Δεν θα είναι εντελώς άγνωστο περιβάλλον γιατί έκανες ήδη κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Εθνικής:

“Σε μερικές περιπτώσεις κλήθηκα στην πρώτη ομάδα κάτι που ήταν ήδη μεγάλη τιμή για εμένα. Φυσικά αυτή τη φορά είναι διαφορετική περίπτωση, και παρά το γεγονός οτι δεν ξέρω αν θα πάρω χρόνο συμμετοχής, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προπόνηση για να αποδείξω ότι αξίζω”.

“Ξέρω ότι έχω ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης αλλά φαίνεται ότι είμαι στο σωστό μονοπάτι. Πιθανότατα για να έρθει η κλήση αυτή, βοήθησε το γεγονός ότι άλλαξα ομάδα το καλοκαίρι και τώρα μπορώ να βελτιώνομαι στην Κύπρο ανάμεσα σε έμπειρους παίκτες”.

Πως έρχεσαι στο Τέλκι;

“Μια χαρά. Έπαιξα και το Σαββατοκυρίακο απέναντι στο Παραλίμνι, πετύχαμε 3 γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα. Ως αμυντικός, αυτό είναι το τέλειο παιχνίδι”.

Comments
To Top