ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόντρα στον Παφιακό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Αγώνας που αποτελεί «κλειδί» αν και νωρίς ακόμα και για την τετράδα θα διεξαχθεί στην Πάφο. Korantina Homes Παφιακός και Property Gallery Απόλλων έχουν τους ίδιους στόχους και βαθμολογικά βρίσκονται στο ίδιο μετερίζι…

O Κorantina Homes Παφιακός εντυπωσίασε στις πρώτες δυο αγωνιστικές αφού έχασε στις λεπτομέρειες από την Ανόρθωση στο «Αφροδίτη» και κέρδισε με άνεση την ΑΕΚ. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης θέλει αυτές οι λεπτομέρειες που στοίχισαν με την Ανόρθωση να λειτουργήσουν για την ομάδα του και να κερδίσει το ντέρμπι. Δεν αποκλείεται το ντεμπούτο της Βραζιλιάνας Daniele Batista που εγγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του Dimitri Letsiev πάει στην Πάφο για να «σβήσει» την ήττα στο ντέρμπι από την Robo Markets ΑΕΛ. Μια δύσκολη αποστολή για τον Property Gallery Απόλλων, αλλά οι «γαλάζιες» έχουν ποιότητα και εμπειρία.

Κεντρικά πρόσωπα στον αγώνα ο προπονητής των τίτλων του Property Gallery Απόλλων Γιάννης Γιαπάνης που θα κοουτσάρει την Τρίτη τον Korantina Homes Παφιακό. Η επί σειρά ετών αρχηγός των Λεμεσιανών και αρχηγός της Εθνικής Άντρη Ιορδάνους θα αγωνιστεί απέναντι στον Property Gallery Απόλλωνα. Επίσης, η λίμπερο του Korantina Homes Παφιακού  Έβελιν Στεφάνου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον Property Gallery Απόλλωνα.

Comments
To Top