ΑΝΤΡΕΣ

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα!

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές μας να προσπαθούν να οργανωθούν στον αγωνιστικό χώρο, αφού εκτός από τις αλλαγές στην εντεκάδα είχαμε και αλλαγή σχηματισμού με την ομάδα μας να αγωνίζεται με τρεις αμυντικούς.

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου η ομάδα μας με τον Περέιρα έχασε την ευκαιρία, ενώ στο 11΄ο Αγκίρε μπήκε στην περιοχή βρήκε ωραία τον Γκάκπε που με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας! Η ομάδα μας ήταν συνεχώς στην επίθεση και στο 19΄έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Παπουλή να κοντράρει στο κεφάλι αμυντικού. Στο 30΄τεράστια διπλή ευκαιρία για την ομάδα μας, με την τύχη να μας γυρίζει την πλάτη αφού πρώτα με τον Μάρκοβιτς σε σέντρα του Χάμπου να πιάνει την κεφαλιά και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει ενστικτωδώς και στη συνέχεια της η μπάλα έφτασε στον Περέιρα που εξ επαφής έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα έξω!

Το πρώτο ημίχρονο μετά και την παρέλευση των σαράντα πέντε λεπτών ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται να έχει την κατοχή και αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγή για την ομάδα μας. Στο 49΄μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Αγκίρε να μην καταφέρνει να πλασάρει, ενώ στη συνέχεια της φάσης ούτε ο Γκάκπε δεν τα κατάφερε. Στο 51΄ο Μολ χρειάστηκε για πρώτη φορά να επέμβει και ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 56΄μεγάλη προϋπόθεση για την ομάδα μας με τον Γκακπέ να μην έχει καθαρό μυαλό αφού ούτε πλασέ, ούτε πάσα έκανε στον Παπουλή. Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχιζε στο ίδιο ρυθμό, όμως ο αντίπαλος ανέβαινε στην επίθεση πιο απειλητικά.

Στο 63΄ωραία αντεπίθεση από τους ποδοσφαιριστές μας ο Γκάκπε από αριστερά έδωσε πάσα στον Παπουλή που έχασε τη μπάλα, κατέληξε στον Πέδρο που με ωραίο πλασέ με το αριστερό έκανε το 0-2!!! Στο 65΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να μπαίνει στο γήπεδο στη θέση του Περέιρα, ενώ στο 68΄έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ με το σουτ του να περνά άουτ.

Οι ποδοσφαιριστές μας έλεγχαν τον αγώνα χωρίς να απειληθούν, ενώ όποτε είχαν την ευκαιρία δημιουργούσαν ευκαιρίες. Στο 77΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιαννιώτα να μπαίνει στον αγώνα στη θέση του Παπουλή. Στο 79΄αφού ο Πίττας πέρασε δύο αμυντικούς πλάσαρε αλλά η μπάλα κόπηκε πάνω στη γραμμή.

Στο 80΄ήρθε το τρίτο γκολ για την ομάδα μας με τον Αγκίρε να πιάνει το μονοκόμματο σουτ και να νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-3 και πλέον όλα πήραν τον δρόμο τους. Στο 84΄έγινε και τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να μπαίνει στη θέση του Γκάκπε. Στο 87΄νέα ευκαιρία με τον Πίττα να αστοχεί από πλάγια στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Μετά και τα δύο λεπτά καθυστερήσεων και ευκαιρία του Νσούε, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με 0-3 και να ανεβαίνει.

Με καλή εμφάνιση και σοβαρότητα οι ποδοσφαιριστές μας υπερνίκησαν τις πολλές δυσκολίες που είχε πριν το ξεκίνημα του αγώνας “καθάρισαν” το παιχνίδι, επανήλθαν στις νίκες, ανέβασαν ψυχολογία και πλέον όλοι αναμένουμε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο!

Comments
To Top