ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Απόλλωνας φέτος είναι μία ομάδα που αξίζει να τον παρακολουθήσει κάποιος και καλώ τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο»

Με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια ξεκίνησε η Καλαθοσφαιρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα, ρεπό την 1η αγωνιστική, ενώ νίκησε Ε.Ν.Π εντός, Ομόνοια εκτός και χθες(2/11) τον ΑΠΟΠ με 81-55 και έδειξε ότι μπορεί φέτος για τη διάκριση.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Αντώνης Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της Cytavision αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στον ΑΠΟΠ για την 4η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Ο Κύπριος προπονητής στάθηκε στα καλά διαστήματα που έχει η ομάδα του, το κενό διάστημα του δευτέρου δεκαλέπτου, ενώ κάλεσε τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Θεωρώ πως κάναμε μία καλή εμφάνιση μέρα, αν εξαιρέσω ένα διάστημα στα τελευταία λεπτά του 2ου δεκαλέπτου που ουσιαστικά κολλήσαμε στην άμυνα που έπαιξε ο ΑΠΟΠ, παρόλο που ήμασταν προετοιμασμένοι και γνωρίζαμε την ζώνη που έπαιξε ο αντίπαλός μας. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση, ενώ και αυτή την εβδομάδα είχαμε δύο καινούργιους παίκτες, τον Λιούις και τον Ζντράβιτς. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι για τρίτο παιχνίδι είμαστε αήττητοι. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας φέτος είναι μία ομάδα που αξίζει να τον παρακολουθήσει κάποιος και με την ευκαιρία να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, κάθε φορά να είναι και περισσότεροι, διότι νομίζω ότι είναι μία ομάδα γεμάτη ταλέντο, ενέργεια, πάθος και αξίζει κάποιος να την παρακολουθήσει. Τώρα θα ξεκουραστούμε τις επόμενες δύο μέρες, έχουμε την ευκαιρία αυτή καθώς το παιχνίδι μας ήταν Παρασκευή και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας γιατί πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ΕΘΑ, στο οποίο αν βρούμε τον τρόπο και το κερδίσουμε, θα μας δώσει μία πολύ διαφορετική δυναμική στην ομάδα».

Στην ερώτηση για το γεγονός πως ο Απόλλωνας παίζει γρήγορο μπάσκετ, αλλά κάνει και αρκετά λάθη, είπε: «Με ξέρεις καλά πως δεν είμαι λάτρης αυτού του πάνω-κάτω μπάσκετ, αλλά πρέπει και εμείς οι προπονητές να προσαρμοστούμε και πλέον το μοντέρνο μπάσκετ είναι σε αυτό το γρήγορο ρυθμό, ο οποίος είναι πιο θεαματικός αλλά την ίδια ώρα γίνονται και πάρα πολλά λάθη. Εντάξει είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Σήμερα βέβαια, δεν ήμασταν τόσο κακοί, είχαμε 13 λάθη. Για εντός έδρας παιχνίδι ίσως είναι πολλά, αν κάναμε αυτό τον αριθμό εκτός έδρας, δεν θα με ενοχλούσε. Όμως ο στόχος μας είναι να ρίξουμε τα λάθη μας κάτω από 10».

Comments
To Top