ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Από την ήττα στο Δασάκι, στην ήττα στο ντέρμπι και στα ανυπόστατα δημοσιεύματα!

Είναι δεδομένο ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα περνά μια κρίση, κάτι που δυσκόλεψε το θέμα πιο πολύ με τις δύο σερί ήττες. Είναι επίσης δεδομένο ότι οι αντιαπολλωνίστες είναι πολλοί και βρήκαν τη στιγμή, άδραξαν την ευκαιρία να τα ισοπεδώσουν όλα με άρθρα που ούτε καν πλησιάζουν την πραγματικότητα.

Δήθεν τσακωμοί ποδοσφαιριστών, γρονθοκοπήματα, χαλασμός Κυρίου στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι και γενικά μια κατάσταση μπάχαλο στα αποδυτήρια της ομάδας μας. Κάποιοι ξεσάλωσαν και στο βωμό άλλων καταστάσεων άφησαν τη φαντασία τους να οργιάσει. Το τι έγινε πραγματικά, επειδή σ΄αυτή την ιστοσελίδα εμείς λέμε μόνο αλήθειες, το ψάξαμε και θα σας το παραθέσουμε.

Μετά από μια ήττα ναι επέρχεται εκνευρισμός και αυτό έγινε στο Δασάκι. Συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές μας συζήτησαν για λάθη στον αγώνα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και το θέμα από την ίδια στιγμή θεωρήθηκε λήξαν. Σ΄ένα οργανισμό που δουλεύει υπάρχουν και οι συζητήσεις. Δεν θα αναφέρουμε ονόματα γιατί κάποιοι θα αφήσουν τις φαντασιώσεις του να βγουν και πάλι σεργιάνι.

Την προηγούμενη εβδομάδα και πριν τον αγώνα με την ΑΕΛ, οι τρεις που έμειναν εκτός αποστολής ήταν τραυματίες όλη την εβδομάδα. Ακούσαμε για τσακωμούς του Χάμπου με Ρομπέρζ και άλλα διάφορα μέχρι και δυστύχημα ότι είχε, ο μη γένοιτο για ποδοσφαιριστή μας. Απλά και μόνο ο Ρομπέρζ όπως είπε και ο προπονητής μας δεν προπονήθηκε καθόλου όλη την εβδομάδα, ενώ ο Χάμπος δοκίμασε την Πέμπτη και αφού δεν τα κατάφερε, πέρασε από MRI την Παρασκευή με υγρό στο γόνατο. Άλλωστε το ανέφερε και ο προπονητής μας στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Ας μας συγχωρέσει το γραφείο Τύπου της ομάδας μας αλλά η παράλειψη ανακοίνωσης για τους τρεις ποδοσφαιριστές μας από τις αρχές της εβδομάδας, Ρομπέρζ, Χάμπου και Ζελάγια, έφερε τη ψιθυρολογία στον κόσμο. Δυστυχώς πάσχουμε από επικοινωνία κάτι που παραδέχτηκαν οι διοικούντες μας και καιρός είναι να αλλάξουμε ρότα. Λάθη όμως κάνουν όσοι δουλεύουν και αυτό το πιστώνουμε στο γραφείο Τύπου.

Ναι η ομάδα μας είναι σε «κακό φεγγάρι» αλλά εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρει το δρόμο της. Είμαστε οπαδική ιστοσελίδα και όλοι όσοι είμαστε σ΄αυτό το «κουρπέττι» αγαπάμε παθολογικά την ομάδα μας και δεν θα ανεχθούμε ποτέ κάποιοι να ασελγούν με επίκεντρο την ομάδα μας. Το σημερινό άρθρο ίσως να έπρεπε να ήταν επίσημη ενημέρωση αλλά ας μας συγχωρέσουν κάποιοι, απλά βαρεθήκαμε να ακούμε ποιοι τσακώθηκαν, ποιος νίκησε στις μπουνιές, είναι ρινγκ το Κολόσσι και πολλές άλλες αρλούμπές!!!

Μακάρι οι ιθύνοντες να βρούνε τον τρόπο και πάλι να ορθοποδήσουμε…

Comments
To Top