ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η ιδανική συνταγή αποτυχίας!

Η κατρακύλα και η καθοδική αγωνιστική πτώση της ομάδας μας δεν αποτελεί προϊόν της φετινής χρονιάς αλλά ξεκίνησε αργά και σταθερά από το τέλος της περιόδου 2017-18!

Όταν δεν διατηρήθηκαν κάποιοι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι της περιόδου 2017-18 και ολοκληρώθηκε με τη φυγή του Μαγκλίτσα που ένα χρόνο μετά ψάχνουμε ακόμη τον αντικαταστάτη του!

Με όλο το σεβασμό αλλά θα διαφωνήσουμε κάθετα με τον Σωφρόνη ότι το κύριο πρόβλημα της ομάδας μας είναι η κακή ψυχολογία των παικτών.

Δεν φταίει η κακή ψυχολογία των παικτών όταν ο πρόεδρος της ομάδας σου μετά την απώλεια του πρωταθλήματος 2017-18 έχει απογοητευτεί και «ξενερώσει» αφήνοντας την ομάδα, εν πλήρη επίγνωση του, να αποδυναμώνεται και να κατεβαίνει επίπεδο χρόνο με το χρόνο!

Δεν φταίει η κακή ψυχολογία των παικτών όταν ο Τεχνικός σου Διευθυντής ο οποίος αμείβεται αδρά, τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποιεί την μια κάκιστη μεταγραφική κίνηση μετά την άλλη!

Δεν φταίει η κακή ψυχολογία των παικτών όταν ο πρόεδρος της ομάδας σου δεν αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου έπρεπε οπωσδήποτε να ενισχυθεί αλλά δεν το πράττει ετσιθελικά!

Δεν φταίει η κακή ψυχολογία των παικτών όταν ο Τεχνικός σου Διευθυντής δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει φρεσκάδα στην ομάδα γιατί κάποιοι παίκτες «βαρόμετρα» ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν και έπρεπε να είχε ήδη αρχίσει η σταδιακή ανανέωση της ομάδας γιατί με παίκτες αποδεδειγμένα «ξεζουμισμένους» 33 και 34 ετών δεν πας πουθενά!

Δεν φταίει η κακή ψυχολογία των παικτών όταν δεν υπάρχει οικογενειακό κλίμα και ενότητα εντός αποδυτηρίου!

Δεν φταίει η κακή ψυχολογία των παικτών όταν καταντά συνήθεια ξαφνικά λίγες ώρες πριν τα επίσημα παιγνίδια να εμφανίζονται τραυματίες ποδοσφαιριστές που υπολογίζονταν  στο βασικό σχήμα!

Ξεκινώντας από το κεφάλι που είναι ο πρόεδρος μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο που εργάζεται στο Κολόσσι άπαντες έχουν τις ευθύνες τους. Ας τις αναλάβουν για να σώσουμε ότι σώζεται τη φετινή χρονιά γιατί πολύ φοβάμαι, χωρίς να θέλω να είμαι μάντης κακών, τα χειρότερα έπονται, αν δεν επέλθει κάποιου είδους ηλεκτροσόκ!

Comments
To Top