ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Με αλλαγές και νέα πρόσωπα στην εντεκάδα

Οι απουσίες ποδοσφαιριστών μας που ήταν στα προηγούμενα παιχνίδια στο βασικό σχήμα της ομάδας μας φέρνουν πολλές αλλαγές στη σημερινή(26/10) εντεκάδα του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ. Αλλαγές προσώπων αλλά και ποδοσφαιριστών θα έχουμε σήμερα με μοναδικό στόχο τη νίκη και του τρεις βαθμούς.

Ο Μολ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Γιούστε θα έχει παρτενέρ του τον Σάλαι, αφού ο Ρομπέρζ είναι παροπλισμένος. Στα αριστερά της άμυνας θα βρίσκεται ο Αγκίρε, ενώ στα δεξιά της αμυντικής γραμμής ίσως προκύψει αλλαγή με τον Ενσούε να παίρνει τη θέση του Πέδρο. Στο κέντρο το πιο πιθανόν να έχουμε την είσοδο στην εντεκάδα του νεαρού Εμπιντά με τις πιο πολλές πιθανότητες για παρτενέρ του να έχει ο Μάρκοβιτς. Θυμίζουμε ότι ο Χάμπος θα βρίσκεται εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Στην επιθετική γραμμή θα έχουμε τον Γιαννιώτα στα δεξιά, με Σαρδινέρο στα αριστερά ως επιτελικός μέσος θα κινείται ο Γκάκπε. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο να δούμε τον Καρ στην εντεκάδα. Οι απουσίες δυστυχώς Χάμπου, Ρομπέρζ, Ζελάγια αλλά και των υπολοίπων είναι πολύ σημαντικές όμως όσοι κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να τα δώσουν όλα.

Βασικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του σημερινού ντέρμπι είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αφού η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Εθνικό δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Όλοι ευελπιστούμε ότι αυτό θα λειτουργήσει ως καμπανάκι για ξύπνημα της ομάδας μας.

Comments
To Top