ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Σαν σήμερα … πριν 23 χρόνια!(video)

protoi-skorer6

Σαν σήμερα πριν ακριβώς 23 χρόνια στο πλαίσιο της 6ης της αγωνιστικής περιόδου 1996-97  ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει στο ΓΣΖ την ΑΕΚ Λάρνακας σε ένα αγώνα που έληξε τελικά ισόπαλος 3-3 παρά το γεγονός ότι μέχρι τις καθυστερήσεις η ομάδα μας προηγείτο με 3-1!

Τέσσερα γεγονότα θα μείνουν χαραγμένα στις μνήμες των κυανόλευκων οπαδών μας την μέρα εκείνη.

Πρώτον, ο τουρκοκύπριος διαιτητής Αλί Αχμέτ ο οποίος με τα φάλτσα σφυρίγματα του εναντίον της ομάδας μας καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα αφού αποβάλλει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Ιωσηφίδη με 2η κίτρινη και αφήνει την ομάδα μας από το 25’ με 10 παίκτες ενώ προσθέτει αδικαιολόγητα 4 λεπτά καθυστερήσεων.

Δεύτερον, το παρθενικό γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα του 21χρονου τότε ποδοσφαιριστή μας Φίλιππου Φιλίππου με ωραία κεφαλιά.

Τρίτον, η απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Πάμπου Πίττα στο 88’ που αφού ντριπλάρει, σε μοναδικό τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, στέλλει σε ανυπεράσπιστη εστία την μπάλα άουτ ενώ το σκορ είναι 3-1 υπέρ της ομάδας μας και τέταρτο, το χαρακίρι της ομάδας μας που αφού προηγείται με 3-1 μέχρι το 90’ δέχεται 2 γκολ στις καθυστερήσεις και πετά ανέλπιστα 2 ολόκληρους βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων!

Comments
To Top