ΑΝΤΡΕΣ

Μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου!!!

Το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου κύλησε με μια καλή ευκαιρία για την ομάδα μας όταν ο Ενσούε από αριστερά με το δεξί πόδι προσπάθησε να «κρεμάσει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ, που έφερε μια επικίνδυνη σέντρα του Πέδρο που πέρασε μόλις άουτ. Η ομάδα μας είχε την κατοχή και πίεζε για το γκολ με τον Παπουλή στο 19΄να χάνει μοναδική ευκαιρία με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εξ επαφής.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το αξιόλογο και μέχρι το 35΄δεν ερχόταν το γκολ. Στο 38΄μετά από σχεδόν είκοσι λεπτά είχαμε τελική για την ομάδα μας με τον Πέδρο να εκτελεί ένα φάουλ, η γυριστή κεφαλιά του Γιούστε όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 43΄είχαμε ένα σουτ άστοχο από τον Χάμπο.

Οι ποδοσφαιριστές μας έβγαιναν μπροστά αλλά μέχρι την περιοχή του αντιπάλου, υπολειπόταν όμως η τελική προσπάθεια. Μετά και το ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0! Παρά την κατοχή της μπάλας η ομάδα μας υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Στο 56΄ήρθε η πρώτη φάση για την ομάδα μας στην επανάληψη με τον Χάμπο να εκτελεί ένα απευθείας φάουλ με πολύ δύναμη με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι. Στο 63΄είχαμε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Παπουλή να δίνει τη θέση του στον Μάρκοβιτς.

Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν εγκλωβισμένοι στην αμυντική τακτική του αντιπάλου και παρά τις προσπάθειες δεν ερχόταν. Στο 68΄μετά από δυνατό σουτ του Χάμπου έξω από την περιοχή και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Χάμπος δοκίμασε ξανά με τη φόρα που ερχόταν αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 69΄ο Σαρδινέρο πήρε τη θέση του Σακέττι.

Στο 74΄ο Μολ δεν αιφνιδιάστηκε και ευτυχώς απέκρουσε κάτι το φιλόδοξο από τον αντίπαλο. Στο 76΄ο Ενσούε έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού δεν κατάφερε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα με γυριστή κεφαλιά. Στο 78΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να περνά στο γήπεδο και να φεύγει ο Γιαννιώτας που δεν ήταν καλός όπως σε προηγούμενα παιχνίδια.

Οι ποδοσφαιριστές μας πίεζαν ασφυκτικά τον αντίπαλο και στο 81΄ο Ζελάγια δεν γύρισε όπως θα ήθελε στην περιοχή με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλη ευκαιρία. Στο 85΄ο Σαρδινέρο σούταρε δυνατά αντί να πασάρει και άλλη μια ευκαιρία έκανε φτερά. Νέο σουτ στο 86΄από τον Ζελάγια πλάγια δεν βρήκε στόχο.

Στο 87΄δυστυχώς σε μια αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ και πλέον τα πράγματα είχαν δυσκολέψει αφάνταστα. Όταν δεν βάζεις λέει μια ποδοσφαιρική ρήση, θα δεχθείς γκολ και αυτό πάθαμε. Στο 90 μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Πέδρο κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο.

Στα τρία λεπτά καθυστερήσεων που έβαλε ο διαιτητής, λίγα κατά την άποψη μας, δεν άλλαξε κάτι και δυστυχώς η ομάδα μας έφυγε από το Δασάκι με την ήττα, παρά τις ευκαιρίες που είχαμε αυτοί έβαλαν το γκολ και πήραν τη νίκη!

Comments
To Top