ΑΝΤΡΕΣ

Ίσως επιστρέψει ο Γιούστε, μοιρασμένες οι πιθανότητες για Γκάκπε, την Παρασκευή έρχεται πίσω ο Ενσούε

Ο εκπρόσωπος  Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε σε σημερινές(14/10) του ραδιοφωνικές δηλώσεις, για τον προσεχή αγώνα στο Δασάκι, τα αγωνιστικά δεδομένα αλλά και για τον Ενσούε που θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Κύπρο

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Super Sport FM104.0:

«Τ’ αγωνιστικά θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη. Έδειξε ο Εθνικός ότι με την καθοδήγηση του Γιώτη Εγκωμίτη είναι αξιόμαχος αντίπαλος και θα πρέπει να πάμε προσηλωμένοι με σκοπό να φύγουμε με το διπλό. Θα πάμε εκεί με σοβαρότητα να επιτεθούμε όπως ξέρουμε για να έχουμε σοβαρές πιθανότητες για να επιστρέψουμε στην Λεμεσό με τους τρεις βαθμούς».

Αγωνιστικά:

«Ο Γιούστε έχει τις περισσότερες πιθανότητες, δεν υπάρχει, όμως, κάτι δεδομένο θα περιμένουμε από τις προπονήσεις. Είναι 50-50 οι πιθανότητες για Βασιλειόυ και Γκακπε, ενώ Ψύχας και Αντωνιάδης μένουν εκτός. Ο Περέιρα είναι έτοιμος, όμως, ίσως μείνει εκτός προληπτικά. Ο Νσούε επιστρέφει την Παρασκευή, τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του, είναι θέμα του προπονητή. Χθες ξεκουράστηκαν οι διεθνείς, σήμερα επιστρέφει ο Καρ.

Ενόψει του αγώνα με τον Εθνικό: «Να επιστρεψουμε στη Λεμεσό από το Δασάκι με το νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Αυγούστη έχει τον τρόπο να βγάζει το καλύτερο από όλους τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα προσφέρουν στην ομάδα. Με την επιστροφή του Αρχιτέκτονα επανήλθε η έμπνευση στον Απόλλωνα. Όλα θα εξαρτηθούν από τα δικά μας πόδια και όχι του αντιπάλου».

Comments
To Top