ΑΝΤΡΕΣ

Νίκη με ανατροπή κόντρα στο Καζακστάν!

Σπουδαία νίκη για την Εθνική μας απέναντι στο Καζακστάν με 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Γερλάνοβ στο 34’ ωστόσο στην επανάληψη η Εθνική μας γύρισε το ματς με γκολ των Σωτηρίου στο 73’ και Ιωάννου στο 84’.

Στο 21ο λεπτό πολύ καλή προϋπόθεση για την Εθνική μας. Ο τερματοφύλακας του Καζακστάν απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ που επιχείρησε ο Παπουλής. Στο 34ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Γερλάνοφ από κοντά άνοιξε το σκορ για το Καζακστάν, 1-0. Προηγήθηκε κεφαλιά του Μαλίφ στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Ακολούθως οι γηπεδούχοι πήραν περισσότερες πρωτοβουλίες και σε δύο περιπτώσεις ο Κωνσταντίνος Παναγή πραγματοποίησε πολύ καλές αποκρούσεις. Μέχρι να επιτευχθεί το γκολ το Καζακστάν δεν ήταν καλύτερο από την ομάδα μας ούτε και δημιουργήθηκαν μεγάλες φάσεις.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Στο 73ο λεπτό μετά από σέντρα του Σπόλιαριτς ο Πιέρος Σωτηρίου σωστά τοποθετημένος, με κεφαλιά ισοφάρισε για την Εθνική μας (1-1). Στο 75΄ δημιουργήθηκε η προϋπόθεση για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ όμως την κεφαλιά του Νικόλα Ιωάννου εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Καζακστάν, δοκάρι για τους γηπεδούχους στο 78ο λεπτό.

Στο 84ο λεπτό ο Ζαχαρίου πασάρει στον Κωστή και ο τελευταίος από πλάγια θέση γυρίζει τη μπάλα στην επανορθωτική του Καζακστάν, εκεί που έτρεχε ο Νικόλας Ιωάννου και από κοντά πετυχαίνει το 2-1 για την Εθνική μας.

Κύπρος: Παναγή, Μιντίκκης (46′ Ζαχαρίου), Ιωάννου, Λαϊφης, Μερκής (61′ Σπόλιαριτς), Κούσουλος, Αρτυματάς, Κωστή, Χ. Κυριάκου, Παπουλής (87′ Μαργκάσα), Σωτηρίου.

Comments
To Top