ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Νέο ξεκίνημα με επιστροφές…

Νέα αρχή σήμερα(6/10) ξεκινά για την ομάδα μας με την επιστροφή Σωφρόνη Αυγουστή και μετά τη γεμάτη εβδομάδα που μας πέρασε καιρός είναι να απολαύσουμε και πάλι ποδόσφαιρο αλλά το κυριότερο να επιστρέψει η ομάδα μας στις νίκες. Ο Σωφρόνης ήδη έχει κάνει τρεις προπονήσεις με τους παλιούς του γνώριμους, τους ποδοσφαιριστές μας και ήδη τους έχει δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση, που πρέπει πάση θυσία να ξεκινήσει με τους τρεις βαθμούς στον σημερινό αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Επιστρέφουμε ξανά σε ρυθμούς Σωφρόνη λοιπόν και στο σύστημα του επιθετικού ποδοσφαίρου. Φυσιολογικά θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες, ενώ αναμένεται και η επιστροφή Ρομπέρζ στους αγωνιστικούς χώρους. Αν ο Γιούστε μπορέσει να αγωνιστεί θα είναι παρτενέρ του Γάλλου, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα δούμε τον Χάμπο στα στόπερ, με τον Μολ κάτω από τα δοκάρια.

Επιστροφή για Αγκίρε στα αριστερά της άμυνας, άλλωστε δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, ενώ στα δεξιά της άμυνας, ο συνήθης ύποπτος Πέδρο. Στο χώρο του κέντρου λογικά θα επανέλθει ο Σακέττι με παρτενέρ του το πιο πιθανόν τον Μάρκοβιτς, πιθανότητες έχει και ο Εμπιντά. Στην επιθετική γραμμή, υπάρχουν πολλές επιλογές και ίσως δούμε τον Γκάκπε λίγο πίσω από τον Ζελάγια, ενώ δεξιά θα είναι ο Γιαννιώτας και στα αριστερό άκρο της άμυνας, Παπουλής και Σαρδινέρο να διεκδικούν τη θέση με τον Ελλαδίτη να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Επιστροφές θα έχει σήμερα η ομάδα μας και όλοι ευελπιστούμε, ότι επιστροφές θα έχει και ο κόσμος μας, αν εξαιρέσουμε τους οργανωμένους για το τραγελαφικό θέμα της Κ.Φ. Η νέα προσπάθεια ξεκινά σήμερα και όλοι πλέον με καθαρό μυαλό πάμε για τη νίκη!

Comments
To Top