ΑΝΤΡΕΣ

Επιστροφή στις νίκες, με επιστροφή Σωφρόνη!!!

Ένας Απόλλωνας από τα παλιά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επανήλθε με την επιστροφή Σωφρόνη Αυγουστή στα νικηφόρα αποτελέσματα, πήραμε τους τρεις βαθμούς και η αντεπίθεση ήδη ξεκίνησε!

Με την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει ρυθμό και να πιέσει τον αντίπαλο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο. Μια καλή προϋπόθεση στο 10΄με τον Γκακπέ, που δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα για την ομάδα μας και τον αντίπαλο να χάνει ευκαιρία στο 9΄ ήταν ότι αξιόλογο είχε γίνει. Στο 14΄ήρθε το γκολ για την ομάδα μας, όταν ο Αγκίρε μετά από ωραία ατομική ενέργεια από αριστερά έδωσε ασίστ στον Ελλαδίτη που δεν λάθεψε!

Στο 20΄ήρθε μια πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Αγκίρε και πάλι να τροφοδοτεί τον Παπουλή, που μέσα από την περιοχή έπιασε το γνωστό του σουτ για να περάσει η μπάλα όμως πάνω από τα δοκάρια. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μολ απέκρουσε σουτ του αντιπάλου εξ επαφής μέσα από την περιοχή μετά από ένα στημένο φάουλ. Στο 30΄ήταν σειρά του αντιπάλου να απειλήσει αλλά το πλασέ σε τετ α τετ πέρασε ευτυχώς ελάχιστα έξω από την εστία μας. Στο 32΄ο Γκάκπε υποδέχθηκε ωραία τη μπάλα στην περιοχή γύρισε και σούταρε με τον αριστερό αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι για να χαθεί μια ακόμα ευκαιρία.

Στο 36΄και αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γκάκπε να αποχωρεί με ενοχλήσεις και τη θέση του να παίρνει ο Σαρδινέρο. Στα λεπτά του ημιχρόνου που απέμειναν αλλά και στο ένα λεπτό καθυστερήσεων, το μόνο που είχαμε ήταν μια φάση στο 41΄που ο αντίπαλος διαμαρτυρήθηκε για χέρι στην περιοχή. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να προηγείται, με τον αντίπαλο όμως να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Με ένα πανέμορφο γκολ από τον Γιαννιώτα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας στο 46΄. Πλάγια στη γραμμή της επανορθωτικής από δεξιά “όπλισε” και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα!!!

Στο 50΄ήρθε η μείωση του σκορ από τον αντίπαλο με απευθείας φάουλ και συρτό σουτ από δεξιά της εστίας μας. Στο 51΄η μπάλα μετά από διώξιμο έφτασε στον Γιαννιώτα που έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχο. Φοβερή φάση για την ομάδα μας στο 64΄και μεγάλη ευκαιρία με τον Παπουλή να κάνει το τακουνάκι σε γύρισμα του Πέδρο αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας να αποκρούει ενστικτωδώς σε κόρνερ, που έφερε ακόμα ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 71΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Πίττα να μπαίνει στη θέση του Παπουλή. Στο 73΄ήρθε το τρίτο γκολ της ομάδας μας με ένα πανέμορφο σουτ αυτή τη φορά από τον Ζελάγια πλάγια μέσα στην περιοχή. Πλέον οι ποδοσφαιριστές μας έπρεπε να διαχειριστούν το αποτέλεσμα για να μην μπουν σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο 78΄άλλη μια ωραία φάση για την ομάδα μας με τον Πίττα που ήταν ο τελικός αποδέκτης να πλασάρει και ο αντίπαλος να διώχνει σε κόρνερ, που έφερε ένα ωραίο σουτ του Άγκιρα που κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ και πάλι. Στο 80΄τρίτη και τελευταία αλλαγή με τον Καρ να παίρνει τη θέση του Γιαννιώτα, σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων της ομάδας μας.

Στο 85΄είχαμε την τεράστια απόκρουση του Μολ σε μακρινό σουτ από τον αντίπαλο, κυριολεκτικά με τη μπάλα να κατευθύνετε στο “παραθυράκι” των δικτύων. Μετά και τέσσερα λεπτά καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να επανέρχεται στις νίκες παίζοντας και το γνωστό μας επιθετικό ποδόσφαιρο!

Comments
To Top