ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Απαιτούμε σύντομα να διορθώσει και το άλλο λάθος του…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(6/100 οι οργανωμένοι μας οπαδοί στα «Δυτικά προάστια» με την οποία αναφέρονται στην επιστροφή Σωφρόνη Αυγουστή αλλά καλούν και τον πρόεδρο της ομάδας μας να διορθώσει ακόμα ένα λάθος.

Αναλυτικά:

Ο ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1 συγχαίρει την απόφαση του Προέδρου της ομάδας μας κ.Νίκου Κίρζη να επαναφέρει τον Μεγάλο Σοφρωνη Αυγουστη στον πάγκο της ομάδας μας και είναι προς τιμή του που αντιλήφθηκε ότι η απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα και αυτό του το αναγνωρίζουμε.

Επίσης όπως πολύ καλά κατάλαβε το λάθος με τον κ.Σοφρωνη Αυγουστη απαιτούμε σύντομα να διορθώσει και το άλλο λάθος του και να απομακρύνει τον κ. Πέτρο Κονναφη από την θέση του τεχνικού διευθυντή το συντομότερο δυνατό.

Καλούμε τον Πρόεδρο της ομάδας να μας δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη και να αρχίσει κι αυτός με τη σειρά του να λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τον κόσμο της ομάδας.

Με αυτή μας την ανακοίνωση δίνουμε το μήνυμα συσπείρωσης και αναγνώρισης των όσων έχει προσφέρει η Διοίκηση στην ομάδα αλλά όταν χρειάζεται θα κάνουμε την παρέμβαση μας και θα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους όπως έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια, και ελπίζουμε ότι σύντομα θα πάρετε την σωστή απόφαση για το καλώς νοούμενο συμφέρον του Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκ του Συμβουλίου ΣΥ.ΦΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΥΡΑ 1

Comments
To Top