ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

«Σε περίπτωση κρίσης εμείς σηκώνουμε τον πυροσβεστήρα, δεν ρίχνουμε λάδι στην φωτιά»!

Ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα(5/10) οι οργανωμένοι μας οπαδοί σχετικά με τα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Αναλυτικά:

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε σε όλους πως η απαράδεκτη και ντροπιαστική εμφάνιση της ομάδας την περασμένη Τετάρτη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μας αφήσει αδιάφορους. Για εμάς το μόνο που μέτρα είναι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο και το μόνο που ζητήσαμε ήταν να βλέπουμε πάθος, θέληση, αφοσίωση μα πάνω απ’ όλα ΣΕΒΑΣΜΟ στο ιερό έμβλημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ! Όποιος δεν είναι διατεθειμένος να δίνει το 100% των δυνάμεων του, οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ιδρώνει την φανέλα και να την τιμά όπως της αρμόζει, σημαίνει πως δεν του αξίζει καν να την φορά. Κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών και κανένας δεν πρόκειται να ανεχτεί παρόμοια εμφάνιση στο μέλλον!

Θέλουμε επίσης να τονίσουμε για ακόμη μια φορά πως εμείς λειτουργούμε πάντα με γνώμονα το καλό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ γι’ αυτό και δεν λογαριάζουμε τίποτε άλλο. Οι εποχές που ο θυμός και η οργή υπερίσχυαν της λογικής έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Κινήσεις πανικού και εν βρασμό ψυχής συνήθως δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα και στο τέλος της ημέρας την πληρώνει η ομάδα. Σε περίπτωση κρίσης εμείς σηκώνουμε τον πυροσβεστήρα, δεν ρίχνουμε λάδι στην φωτιά! Η αντίδραση μας ήταν ήδη προγραμματισμένη ωστόσο καλώς ή κακώς μας πρόλαβαν οι εξελίξεις..

Είναι καθήκον της Διοίκησης να λαμβάνει μέτρα, να διορθώνει τα οποιαδήποτε λάθη και με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας να παίρνει αποφάσεις, όσο ακραίες κι αν φαίνονται. Αυτοί έχουν την πρώτιστη ευθύνη και είναι υποχρέωση τους να πράξουν ανάλογος έτσι ώστε να επαναφέρουν την τάξη και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο σωστό δρόμο! Ο κλοιός στενεύει, το τρένο απομακρύνεται και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια λάθους!

Καλωσορίζουμε με την σειρά μας τον Σωφρόνη πίσω στο σπίτι του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Γυρίζουμε σελίδα όπως έχει ήδη ειπωθεί από τον ίδιο τον προπονητή. Ξεκινάμε από την αρχή με τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί που θα επιλύσει τα προβλήματα μέσα σε ένα βράδυ παρά μόνο η αποφασιστικότητα και η θέληση. Με ομαδική δουλειά, με πείσμα και με θράσος, μάγκικα και αρχιδάτα. Είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝ και είναι καιρός κάποιοι να καταλάβουν επιτέλους τι εκπροσωπούν και ποιους αντιπροσωπεύουν.

Εμείς υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε αυτήν την προσπάθεια, έτοιμοι και διατεθειμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τον ΘΡΥΛΟ μας να εκπληρώσει τους στόχους του. Γνωρίζουμε ότι η αποχή μας από το γήπεδο αποδυναμώνει την ομάδα γι’ αυτό και ψάχνουμε συνεχώς για τις λύσεις που θα μας φέρουν όσο το δυνατόν πιο κοντά γίνεται.

Την επόμενη βδομάδα θα αναρτήσουμε ανακοίνωση με την αναλυτική δράση μας ως Παν.Συ.Φι. και όλες τις ενέργειες που έγιναν τον περασμένο μήνα.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΛΛΩΝ

Comments
To Top