ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Τι ανέφερε για την επιστροφή Σωφρόνη αλλά και για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Μάριος Χαραλάμπους μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Διαβάστε τι δήλωσε:

Για την απόφαση της διοίκησης και την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή ανέφερε: «Ίσως η διοίκηση να διορθώνει  το προηγούμενο της λάθος. Ο Σωφρόνης δεν έπρεπε να φύγει ποτέ από τον Απόλλωνα. Έχει δείξει ότι είναι άξιος να ηγείται αυτής της ομάδας. Έφυγε με άκομψο τρόπο και φαίνεται ότι κατάλαβαν το λάθος τους. Κλείνουν πολλά στόματα που ήταν αγανακτισμένοι με την φυγή. Δεν ήξερε καν που ήρθε για προπονητής ο κ. Βουκομάνοβιτς.

Για τον Σωφρόνη και τον Κονναφή υπογράμμισε: «Εγώ δεν θα γύριζα με αυτή την διοίκηση. Θα τους άφηνα να εκτεθούν ακόμα μια φορά. Με την επιστροφή του Σωφρόνη επιλύονται όλα τα προβλήματα και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κάποιοι όμως πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξεις του τεχνικού διευθυντή και της διοίκησής. Ο Πέτρος Κονναφής έπρεπε να φύγει και να αναλάβει την ευθύνη. Ο Σωφρόνης λειτουργά σαν οπαδός και γι’ αυτό πάει να ξελασπώσει τα λάθη της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή. Να περιμένουμε ποιους όρους έχει βάλει με την επιστροφή του. Πρέπει κάποιος να λογοδοτήσει για όλα. Ο Βουκομάνοβιτς ίσως να μην ήταν έτοιμος να αναλάβει το μεγάλο φορτίο».

Comments
To Top